Τρόμος για ζευγάρι στο Ωραιόκαστρο: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του


Αντιμέτωποι με πέντε οπλισμένους κουκουλοφόρους, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ήρθαν ζευγάρι ηλικιωμένων και ο οκτάχρονος εγγονός τους, χθες στις 7 το απόγευμα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες διέρρηξαν την οικία και εισέβαλαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αιφνιδιάζοντας τους ηλικιωμένους και το παιδί.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και την απειλή όπλων, και αφού ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν 380 ευρώ και κοσμήματα. Οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, οι αστυνομικές Aρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

«Έσπασαν την πόρτα από τον κάτω όροφο και μπήκαν μέσα 5 άτομα κρατώντας όπλα στα χέρια. Έπιασαν την πεθερά μου από πίσω, την ακινητοποιήσαν και ζήτησαν λεφτά» είπε η κ. Κ.Ε στο polites oraiokastrou και συνέχισε: «Ήταν μαζί και ο οκτάχρονος ανιψιός μου. Όμως δεν πείραξαν κανέναν, τους έβαλαν με ηρεμία να κάτσουν στον καναπέ, μπήκαν στα δωμάτια και άρχισαν να ψάχνουν».

Οι κουκουλοφόροι αφού έψαξαν καλά το σπίτι έφυγαν με 300 ευρώ και κάτι κοσμήματα. «Πήραν κάτι κοσμήματα παλιά της μητέρας μου συναισθηματικής αξίας και περίπου 300 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι. Τίποτα άλλο».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ