Σεισμός στην Αλβανία: Τα δάκρυα της υπουργού Άμυνας την ώρα που διάβαζε τη λίστα των θυμάτων

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhacka την ώρα που διάβαζε την λίστα των θυμάτων από το καταστροφικό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της δήλωσής της η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας έκανε παύσεις προσπαθώντας να μην ξεσπάσει σε λυγμούς διαβάζοντας την λίστα των νεκρών από τον σεισμό. Μάλιστα σε ανάρτησή της λίγη ώρα αργότερα στο twitter μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της καθώς έπρεπε να διαβάσει τα ονόματα εκείνων που χάθηκαν από τον σεισμό. «Προσεύχομαι η ψυχή τους να αναπαυθεί», είπε ακόμα και κάλεσε τους κατοίκους των οποίων τα σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημίες να μην επιστρέψουν μέχρι την αξιολόγηση των ειδικών.

«Ξέρω ότι τα λόγια είναι περιττά και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών τους. Αλλά σε ένα σημάδι σεβασμού στις χαμένες ζωές, θέλω να μοιραστώ σήμερα με όλους τους πολίτες τα ονόματα των 28 παιδιών, κοριτσιών, αγοριών, ανδρών και γυναικών που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν από αυτή την τραγωδία».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ