Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει: «Δεν παίζει πρωινό ξύπνημα χωρίς… »


Το ξυπνητήρι χτύπησε… Πόσο θα ήθελες λίγο ύπνο ακόμη! Αλλά και πάλι όχι. Γιατί θα προτιμήσεις κάτι άλλο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Κάτι που θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσεις όλα τα «εμπόδια». Οι δουλειές, τα μαθήματα, οι υποχρεώσεις τρέχουν, μαζί και συ. Και χρειάζεται καλό πρωινό.

Και όπως λέει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη νέα καμπάνια των ΒΕΑΤ «πρωινό ξύπνημα χωρίς καφέ από τα ΒΕΑΤ Snack &Coffee δεν παίζει». Σε ένα φιλικό περιβάλλον θα βρεις δεκάδες αλμυρές ή γλυκές γεύσεις που θα σε χορτάσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα BEAT Snack & Coffee.

Μόλις μπεις στο κατάστημα θα σε «υποδεχτεί» το άρωμα του 100% φρεσκοκαβουρδισμένου Arabica καφέ, που δίκαια θεωρείται ο καλύτερος της πόλης. Οι barista των BEAT Snack & Coffee έχουν τον τρόπο τους και δίνουν στη μέρα σου το καλύτερο ξεκίνημα με ζεστά ή κρύα απολαυστικά ροφήματα που κάθε τους γουλιά είναι μοναδική εμπειρία.

Αργότερα όταν οι ρυθμοί ανέβουν, θα δεις ότι η μέρα περνάει καλύτερα, αν κάνεις ένα διάλειμμα στο πιο κοντινό σου κατάστημα ΒΕΑΤ – σε όλη την Αττική. Λαχταριστές πίτες που φουρνίζονται κάθε μέρα, με χωριάτικο φύλλο και υλικά από Έλληνες παραγωγούς όπως η βραβευμένη γραβιερόπιτα Ελασσόνας αλλά και πιο σύγχρονες/ελαφριές προτάσεις όπως η φλογέρα Φιλαδέλφεια. Και μην ξεχάσουμε την παραδοσιακή μπουγάτσα που θυμίζει σίγουρα «γιαγιά»!

Ένα διάλειμμα για κάποιο από τα έτοιμα σάντουιτς που στοχεύουν σε μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αν προτιμάς, φτιάξε το δικό σου με τα πιο ποιοτικά και αγνά υλικά. Κλασικά κι αγαπημένα club sandwich αλλά και πιο ελαφριά με γαλοπούλα και Φιλαδέλφεια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μενού.

Χορταστικά burger σε αφράτο ψωμάκι brioche με ζουμερά μπιφτέκια και σωταρισμένο μπέικον. Hot dog με εξαιρετικό ψητό λουκάνικο και πλούσια δόση μουστάρδας και κέτσαπ αποτελούν μια classic επιλογή, ειδικά αν τα συνοδεύσεις με τηγανιτές πατάτες.

Φρεσκοστυμμένοι χυμοί, δροσερές ολόφρεσκες σαλάτες και μακαρονοσαλάτες για ισορροπημένη διατροφή αλλά και χορταστικά γεύματα για όσους θέλουν να το «ζήσουν»! Και για τις στιγμές που θέλεις μία γλυκιά «αμαρτία» τα ολόφρεσκα γλυκίσματα σε περιμένουν.

Και το καλύτερο, γιατί το αξίζεις… η μοναδική κρέπα των ΒΕΑΤ! Λαχταριστή γλυκιά ή αλμυρή κρέπα με τα υλικά που προτιμάς ή με τις αποκλειστικές προτάσεις του chef Βασίλη Μάνδρου. Γιατί σαν την κρέπα των ΒΕΑΤ …δεν έχει.

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις με την παρέα σου; Ο φιλόξενος χώρος των καταστημάτων BEAT είναι πάντα η ιδανική λύση και φυσικά το Wi-Fi είναι free.

Όπως καταλαβαίνεις η απόλαυση στα ΒΕΑΤ Snack & Coffee δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί απλούστατα δεν κλείνουν ποτέ! 24 ώρες το 24ωρο. Πάντα το φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει!

Ακολούθησέ μας στο facebook, στο Instagram και το youtube για να ξέρεις πάντα πρώτος τι νέο παίζει. Διαγωνισμοί, νέες γεύσεις, νέα καταστήματα και μικρές εκπλήξεις, όλα σε ρυθμό ΒΕΑΤ.

Κάθε μέρα …κάθε νύχτα ΒΕΑΤ Snack & Coffee.

#kathemeraBEAT


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ