Ηράκλειο: Απολογείται ο γιατρός που ζήτησε και πήρε φακελάκι – Τον «καίνε» τα στοιχεία της αστυνομίας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί ο γιατρός του ΠΑΓΝΗ ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε “φακελάκι” από ασθενή του. Στις 23 Νοεμβρίου ο γιατρός είχε βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για δωροληψία και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για την εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή…

Αφέθηκε ελεύθερος και η απολογία του ορίστηκε για σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία ασθενή εναντίον του.

Μετά και την σύλληψή του ο γιατρός τέθηκε σε αργία από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ο γιατρός αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για «σκευωρία» εναντίον του. Το ιστορικό της σύλληψης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γιατρός απαίτησε χρηματικό ποσό σε «φακελάκι», για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε κατόπιν γραπτής καταγγελίας του ασθενή και αφού ο τελευταίος του έδωσε προσημειωμένα χρήματα.

«Το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή», ανέφερε από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου.

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ