Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Όταν ο Φερέιρα οδήγησε τον Μαρτίνς στην απόλυση. video


Η “πεντάρα” της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα σε αυτήν του Πέδρο μαρτίνς, που έφερε την απόλυση του δεύτερου και… άνοιξε το δρόμο για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών και η… μάχη των πάγων αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα. Στην τεχνική ηγεσία των δύο πρωτοπόρων της Superleague βρίσκονται δύο εκπρόσωποι της Πορτογαλίας, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Άμπελ Φερέιρα.

Τις τελευταίες φορές που οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν αντίπαλοι, φορούσαν… αντίθετα χρώματα από αυτά που έχουν τώρα (ο Μαρτίνς τα ασπρόμαυρα της Γκιμαράες και ο Φερέιρα τα κόκκινα της Μπράγκα).

Τη σεζόν 2017-2018 οι δύο προπονητές τέθηκαν αντίπαλοι σε δύο παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην έδρα της Μπράγκα, εκεί όπου η Μπράγκα κέρδισε με 2-1. Για την… ιστορία, ο Χασάν (μετέπειτα παίκτης του Ολυμπιακού) είχε διαμορφώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου (28 Φεβρουαρίου ) όμως ήταν και το τελευταίο του Μαρτίνς στην Γκιμαράες. Η Μπράγκα του Φερέιρα διέσυρε με 0-5 την ομάδα του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ακριβώς μια μέρα μετά, ο Μαρτίνς απολύθηκε από την Γκιμαράες για να προσληφθεί λίγους μήνες αργότερα από τον Ολυμπιακό. Οι δύο τεχνικοί θα… ανταμώσουν ξανά το βράδυ της Κυριακής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ