Χανιά: Δύο τραυματίες σε τροχαίο – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στο κέντρο της πόλης


Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, σε διασταύρωση δρόμων στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Το ατύχημα συνέβη στην συμβολή των οδών Κ. Σφακιανάκη και Υψηλαντών, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα…

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, σε διασταύρωση δρόμων στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Το ατύχημα συνέβη στην συμβολή των οδών Κ. Σφακιανάκη και Υψηλαντών, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από την σύγκρουση και οι δύο επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ένας άντρας και μια γυναίκα, έπεσαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες έχοντας τις αισθήσεις τους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Επίσης για αρκετή ώρα η κυκλοφορία ρυθμιζόταν απο αστυνομικούς ενώ την προανάκριση για την αιτία του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ