Ο Δήμος Αθηναίων στολίζει τα Εξάρχεια ενόψει Χριστουγέννων

Νέες παρεμβάσεις καθαριότητας, φωτισμού και επισκευών πραγματοποίησε ο Δήμος Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων – Μπακογιάννης: Από σήμερα η πλατεία Εξαρχείων αποκτά και γιορτινή μορφή . 

 

Οι παρεμβάσεις γίνονται ταυτόχρονα με το τακτικό πρόγραμμα οδοκαθαρισμού, συντήρησης πράσινου και φωτισμού στις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχουν βασικό στόχο τη συντήρηση αλλά και την αποκατάσταση σε περιπτώσεις φθορών.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων φρόντισε ώστε η πλατεία στην περιοχή των Εξαρχείων να σκουπιστεί και να πλυθεί με ειδικά καθαριστικά τα οποία ταυτόχρονα πραγματοποιούν και απολύμανση.

Στην πλατεία Εξαρχείων τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο έτσι ώστε να επανέλθει στη μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί.

Την ίδια ώρα, αντικαταστάθηκαν σπασμένες λάμπες έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως ο φωτισμός τόσο στην πλατεία όσο και στους δρόμους γύρω από αυτή, ενώ με την ευκαιρία τοποθετήθηκε και εορταστικός φωτισμός εν όψει των Χριστουγέννων.

Μπακογιάννης: Από σήμερα η πλατεία Εξαρχείων αποκτά και γιορτινή μορφή

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης. Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια. Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ