Η τύπισσα έφαγε κέρατο και από αντίδραση γύρισε όλο τον πλανήτη και πήγαινε με αγνώστους! (pics)


Μία απίστευτη απόφαση πήρε μία Βρετανίδα, όταν ο σύντροφός της την εγκατέλειψε και τα έφτιαξε με την φίλη της

Η Λάουρα Τζέιν διατηρούσε δεσμό με τον φίλο της για 6 χρόνια, όταν εκείνος πήγε με την κολλητή της. Η ίδια, όμως, δεν έχασε ευκαιρία καθώς ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να το κάνει… με όποιον έβρισκε.

Η 30χρονη πήγε από το Παρίσι, στην Ιταλία, το Μπαλί, το Μίσιγκαν με σκοπό πρώτα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της στο κρεβάτι και μετά να εξερευνήσει τα μέρη.

Η ίδια πειραματίστηκε με άντρες και γυναίκες μέχρι που κατέληξε στην Ιταλία και επιτέλους βρήκε τον εαυτό της. Πώς; Έμεινε για τρεις μήνες σε ένα μοναστήρι, πήρε όρκο αγαμίας και έκανε ό,τι της είπαν οι μοναχές για να μετανοήσει από τις αμαρτίες της.

«Μετά τον χωρισμό, όπου και αν πήγαινα σε κλαμπ, σε πάρτι, στη δουλειά, έβρισκα κάποιον που να μ΄αρέσει και έλεγα στον εαυτό μου: Αυτός θα είναι ο επόμενος! Έτσι πάντα κάποιος με συνόδευε σπίτι μου», είπε στην εφημερίδα Sun.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TA ΠΙΟ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

«Ήθελα να νιώσω ελεύθερη. Ούτε συναίσθημα, ούτε αγάπη, ούτε τίποτα. Απλά κρεβάτι».

Για εκείνη ένας άντρας δεν ήταν ποτέ αρκετός. Ξένοι, συνάδελφοι, φίλοι, φίλες έγιναν όλοι εραστές της.

Ωστόσο, όταν κατάλαβε πως η κατάσταση είχε ξεφύγει, πήγε να μείνει σε ένα μοναστήρι στην Ιταλία. Ακολουθώντας τις συμβουλές των γερόντων πήρε όρκους αγαμίας, προσεχόταν πολλές ώρες την ημέρα και γνώρισε κι άλλα άτομα, που είχαν πάει εκεί με σκοπό να αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Την ιστορία της, την έκανε βιβλίο με τίτλο «Becoming» περιγράφοντας όσα πέρασε για να βρει τελικά τον εαυτό της:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ