Επίθεση αγνώστων σε σύμβουλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Προσωπικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Μια περίεργη υπόθεση έχει θορυβήσει τις ελληνικές Αρχές, καθώς ένας ειδικός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δέχτηκε επίθεση από αγνώστους.Γιατί χτύπησαν τον σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη;

Ο άνδρας αυτός είναι και μέλος της Επιτροπής για την Βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια. Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα άτομα στο πάρκινγκ του μετρό στο Χαλάνδρι, το βράδυ της Τετάρτης, 27.11.2019.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως έφυγε από το υπουργείο και πήρε το μετρό, φτάνοντας στον σταθμό του Χαλανδρίου, όπου και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, για να το πάρει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον χτυπούν!

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από το να πρόκειται για μια απόπειρα ληστείας, μέχρι το να είναι κάτι προσωπικό ή κάτι που να σχετίζεται με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here