Europa League: «Γκέλα» στο Καζακστάν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα με ανατροπή στο Καζακστάν από την τελευταία του ομίλου της στο Europa League, Αστάνα, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρώτη θέση. Νίκες για Κράσνονταρ και Χετάφε που «παλεύουν» για την πρόκριση.

Με πολλούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 από την Αστάνα στο Καζακστάν, δίνοντας την ευκαιρία στην Αλκμάαρ να την προσπεράσει στη βαθμολογία του 9ου ομίλου.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγήθηκαν στην αναμέτρηση μόλις στο 10ο λεπτό με τον Λίνγκαρντ και “έκλεισαν” με σκορ 0-1 το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος, οι Καζάκοι ισοφάρισαν με τον Σόμκο και βρήκαν γκολ νίκης από ένα λάθος του Μπερνάρντ, για το τελικό 2-1 στο ματς.


Την ίδια ώρα, στον τρίτο όμιλο του Europa League, Κράσνονταρ και Χετάφε παρέμειναν σε “τροχιά” πρόκρισης, μετά τις νίκες τους με 1-0 επί Βασιλείας και Τράμπζονσπορ αντίστοιχα.

Οι Ρώσοι βρήκαν το γκολ από ένα πέναλτι του Άρι, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα στο τέλος για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, με τους Ελβετούς να παραμένουν όμως στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, η ισπανική ομάδα πέρασε με τον ίδιο σκορ από την Τουρκία και πλέον περιμένει την Κράσνονταρ στην έδρα της σε έναν “τελικό” για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ