Παναθηναϊκός – Μπασκόνια LIVE: Πρώτη για Πιτίνο στο ΟΑΚΑ.


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Ντεμπούτο για τον Ρικ Πιτίνο στο ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του στον «πράσινο» πάγκο. Ευκαιρία για ένα σερί νικών από την πλευρά του Τριφυλλιού μετά από τα διπλά σε Μόναχο και Κάουνας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να διευρύνει το ρεκόρ του μετά τα δύο σερί διπλά με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο.

Πρώτο ματς για τον Ρικ Πιτίνο στη δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Τριφυλλιού, μετά την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας δύο ετών με την “πράσινη” ΚΑΕ. Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια από το Newsit.gr

 

 

Με τις δύο νίκες μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από την τεχνική του ηγεσία, ο Παναθηναϊκός “αναρριχήθηκε” στην κατάταξη της Euroleague, όπου έχει πια ρεκόρ 6-4, όντως στην 7η θέση.

Από την πλευρά της, η Μπασκόνια έχει μία νίκη λιγότερη από τους “πράσινους” και είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-5, προερχόμενη επίσης από δύο νίκες, αλλά στην έδρα της επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ