Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Σόου Καλάθη – Φρεντέτ στην πρώτη του Πιτίνο. – videos


Με τους Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φρεντέτ να κάνουν πράματα και θάματα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» με 100-68 τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του.

Πήρε “φωτιά” το ΟΑΚΑ με την κορυφαία εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη σεζόν, καθώς οι “πράσινοι” του Ρικ Πιτίνο έκαναν… πλάκα στη Μπασκόνια για το επιβλητικό 100-68 στην 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ είχε 21 πόντους, αλλά και 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Νικ Καλάθης τελείωσε το ματς με 12 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε μόλις 25 λεπτά αγώνα. Όλα τα “λεφτά” η άμυνα του Τριφυλλιού στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου δέχθηκε μόλις 15 πόντους. Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε “νευρικά” το ματς στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και όντας άστοχος στις πρώτες επιθέσεις βρέθηκε να χάνει με 5-10. Ο Καλάθης με ένα τρίποντο “ξεκόλλησε” την ομάδα για το 17-11, αλλά στη συνέχεια “ζεστάθηκε” ο Στάουσκας και με 3 τρίποντα έφερε το ματς στα ίσια για το 20-17 στο 10′.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η επάνοδος των Καλάθη και Παπαπέτρου στο παρκέ, έφερε δύο μικρά σερί για τους “πράσινους”, οι οποίοι άρχισαν έτσι να ξεφεύγουν για το 46-36 του ημιχρόνου.

Το ματς κρίθηκε όμως στο τρίτο δεκάλεπτο. Η άμυνα του Τριφυλλιού “έσφιξε” με Μήτογλου και Τζόνσον, την ώρα που στην επίθεση το σόου του Καλάθη, ακολούθησε ένα νέο, αδιανόητο κρεσέντο από τον Τζίμερ Φρεντέτ. Ο Αμερικανός πέτυχε συνεχόμενα καλάθια και τρίποντα, με ένα εξ αυτών από το κέντρο του γηπέδου, για να “εκτοξεύσει” τη διαφορά στο +20. Το σκορ στο 30′ μάλιστα, ήταν

Περισσότερα σε λίγο…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ