Διάσημος σχεδιαστής παραδέχτηκε ότι είναι αλκοολικός


Ο Τζεφ Λιούις παραδέχθηκε ότι για να αντιμετωπίσει το «στρες» που του προκαλεί η διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης του οδηγήθηκε στην κατάχρηση αλκοόλ.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Sirius XM ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και πρωταγωνιστής στο ριάλιτι «Bravo» αποκάλυψε ότι είναι αλκοολικός.
«Αισθάνομαι ότι τα τελευταία δύο χρόνια είμαι αλκοολικός. Δεσμεύτηκα στον εαυτό μου ότι για μια βραδιά δεν θα πιω και δεν το τήρησα. Και τώρα πολεμάω με τις ενοχές μου», παραδέχτηκε ο Λιούις.

«Αισθάνομαι ότι κατέφυγα τους τελευταίους 24 μήνες στο αλκοόλ επειδή δεν αντέχω τον πόνο, με βοηθάει να αντιμετωπίσω το άγχος μου, με χαλαρώνει», είπε και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι πρέπει να πετάξω όλο το αλκοόλ που έχω στο σπίτι μου. Ίσως έτσι να μείωνα την κατανάλωση κατά 60% γιατί κυρίως πίνω στο σπίτι». Είπε ακόμα πως το γεγονός ότι παραδέχτηκε πως είναι αλκοολικός είναι μια μεγάλη νίκη γι’ αυτόν.

Ο Λιούις χώρισε με τον σύντροφό του Γκέιτζ Έντουαρντ τον Φεβρουάριο και από τότε ξεκίνησε μία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της τρίχρονης κόρης τους Μονρό.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ