Συνεργάτιδα των Καραβάτου-Κατσούλη παραδέχεται: «Ήταν η χειρότερη στιγμή. Μου κόπηκαν τα πόδια»


H Τζώρτζια Γεωργίου είναι από τις ευχάριστες παρουσίες στην τηλεόραση. Ωστόσο, παραδέχεται ότι πολύ πρόσφατα ένιωσε εξαιρετικά άβολα ύστερα από ένα ατόπημα της που έγινε viral.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κριτής του Master Chef Ιωαννίδης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Τζώρτζια τοποθετήθηκε μετά το βίντεο λέγοντας:

«Αυτό που λέει ο Πάνος Ιωαννίδης για το πρώτο ραντεβού είναι το σωστό. Καλείς μια γυναίκα να φάτε έξω, όχι στο σπίτι σου. Είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μιας γυναίκας. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι θες να με γ*#@σεις! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγγνώμη».

Η ίδια μιλώντας για το συμβάν εξομολογείται:

«Ηταν η χειρότερη στιγμή που έζησα on air. Μου κόπηκαν τα πόδια, μου σηκώθηκε η τρίχα. Βλέποντας μετά το βίντεο σκεφτόμουν ότι δεν είμαι εγώ αυτή που το είπε. Τόσο πολύ είχα αποστασιοποιηθεί. Εκείνη τη στιγμή είδα την Κατερίνα να κρύβει το πρόσωπο της με τα χεριά. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πήγε στην κουζίνα, έκατσε κάτω, έβγαλε τα χέρια από το πρόσωπο και είδα ότι είχε λιώσει από τα γέλια.

Προσπάθησα να το σώσω, μίλαγα γρήγορα, σαν να ήθελα να τους βγάλω όλους τρελούς. Τα παιδιά από την παραγωγή περνούσαν πίσω από τις κάμερες κρατώντας ένα μεγάλο χαρτί που έγραφε «πέρνα μετά από το λογιστήριο» και μου έκαναν πλάκα. Επειδή δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Με το που πήγαμε λοιπόν σε διάλειμμα με έπιασαν τα κλάματα. Η Κατερίνα και ο Κρατερός με πλησίασαν και με αγκάλιασαν.

Εγώ το βίωσα τόσο έντονα, ένιωσα ντροπή, ενώ όλοι οι συνεργάτες γελούσαν. Μην κρυβόμαστε, ήταν η πραγματική μου σκέψη. Όταν σε καλεί κάποιος σπίτι στο πρώτο ραντεβού, είναι για να σε ξεμοναχιάσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Απλώς μου βγήκε η πραγματικά μου σκέψη» λέει με ειλικρίνεια στο people.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ