Βίκυ Παπαδοπούλου: Μιλά πρώτη φορά μετά το γάμο της με τον ηθοποιό Θάνο Τοκάκη (Photos)


Ταλαντούχα, όμορφη, εντυπωσιάζει με τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις ενώ διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή είναι η Βίκυ Παπαδοπούλου, την οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;».

Η ηθοποιός μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της για πρώτη φορά μετά το γάμο της με τον Θάνο Τοκάκη.

«Στις ερωτικές σχέσεις έχω υπάρξει ανταγωνιστική και σκληρή, αλλά πήρα το μάθημα μου κι έπαψα να είμαι. Ο έρωτας εμπεριέχει το στοιχείο της κατάκτησης, γι» αυτό και δεν τρελαίνομαι για τον έρωτα. Εμπεριέχει πολλά όμορφα και αρνητικά στοιχεία, ταυτόχρονα. Ανθίζουν τα λουλούδια και ζουζουνίζουν οι μελισσούλες, αλλά από την άλλη, αναπτύσσονται τα «πράσινα» συναισθήματα: η ζήλια, ο φθόνος, η κτητικότητα, η αμφιβολία. Δεν το θέλω πια αυτό στη ζωή μου! Προτιμώ ν’ ακολουθήσω μια άλλη διαδρομή για να φτάσω στην αγάπη. Ευτυχώς την έχω βρει! Ήμουν τυχερή»

Η συμβίωση δύο ηθοποιών είναι εύκολη. «Εμείς περνάμε πολύ καλά. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, μας αρέσει το Θέατρο, ο κινηματογράφος, κάνουμε ωραία παρέα. Ταιριάζουμε. Υπάρχει σεβασμός, αλληλοεκτίμηση. Για μένα είναι εύκολο να ζω μ» έναν ηθοποιό. Ελπίζω και για εκείνον! Υπάρχουν φορές που έχουμε αρκετό κοινό ελεύθερο χρόνο, άλλες όχι. Τις βρίσκουμε τις ισορροπίες μας, υπάρχει κατανόηση, κι όταν θες να βρεις χρόνο, τον βρίσκεις. Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για μένα. Μου αρέσει ο προσωπικός χρόνος, μου είναι απαραίτητο να κάθομαι, να κοιτάζω τον τοίχο και να σκέφτομαι τα δικά μου. Διαθέτω οπωσδήποτε μισή ώρα την ημέρα για τον εαυτό μου. Μου αρέσει η μοναχικότητα.

Πάντα ήμουν το παιδί που κλεινόμουν στο δωμάτιο μου και σκεφτόμουν τα δικά μου. Ο προσωπικός χρόνος μου είναι πολύ χρήσιμος και δημιουργικός. Ό,τι και να μου συμβαίνει τον παίρνω, είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα μου· Δεν τον θυσιάζω για να βγω για ένα ποτό. Έχω έναν αδελφό λίγο μεγαλύτερό μου, περάσαμε όμορφα παιδικά χρόνια, αγαπιόμαστε πολύ αλλά και πλακωνόμασταν πολύ συχνά. Σήμερα είναι το άλλο μου μισό», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Beaute.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ