Τιτίκα Στασινοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (photos)


Η Τιτίκα Στασινοπούλου ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που τους έτυχαν πολλά στραβά στη ζωή τους και για κάποιο λόγο δοκιμάζονται.

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, αργά ή γρήγορα λυγίζουν. Η Τιτίκα Στασινοπούλου όμως όχι. Αντέχει και νικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όσο σταθερή πορεία είχε στα επαγγελματικά της που την κράτησαν «ζωντανή» στο σανίδι αλλά και στην τηλεόραση για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, τόσα σκαμπανεβάσματα είχε στην πραγματική της ζωή κυρίως με θέματα υγείας.

Το πιο σημαντικό και δραματικό γεγονός για εκείνη ήταν όταν αναγκάστηκε να αποβάλει στην δεύτερη εγκυμοσύνη της μετά από μια πολύ σοβαρή πνευμονία η οποία σε συνδυασμό με υπερκόπωση την έριξε στο κρεβάτι ούσα έγκυο. Ήταν εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 80. Εκείνη μόλις είχε επιστρέψει από χειμερινή-περιοδεία στην Αυστραλία. Αρρώστησε και αναγκάστηκε να πάρει πολύ δυνατές αντιβιώσεις. Οι γιατροί φοβήθηκαν για τερατογένεση λόγω των ουσιών στα φάρμακα και έτσι αποφάσισαν να πάρουν το παιδί.

Τιτίκα Στασινοπούλου

Εκείνο το συμβάν καθόρισε για πάντα τη ζωή της. Η ίδια δεν αποφάσισε να κάνει άλλο παιδί και έδωσε όλη της την προσοχή και αγάπη στον μοναχογιό της ο οποίος πλέον την έκανε και γιαγιά, αλλά δυστυχώς για εκείνη τα εγγόνια της ζουν στο Λονδίνο κι έτσι δεν μπορεί να έχει συχνή επαφή μαζί τους. Από εκεί και έπειτα διάφορες μικρές ατυχίες ήρθαν στην ζωή της με κορυφαία όλων την επέμβαση που αναγκάστηκε να κάνει στις φωνητικές της χορδές και το θαύμα ότι τελικά ξαναμίλησε παρά την σχεδόν βεβαιότητα του γιατρού της τότε ότι δεν θα τα κατάφερνε. Κι αυτό το ξεπέρασε η δυναμική ηθοποιός, έως ότου ήρθε το δραματικό γεγονός της απώλειας του αγαπημένου της συζύγου, του ηθοποιού Γιώργου Παπαζήση που έφυγε πρόωρα λίγα χρόνια πριν.

Η αγάπη της και το δέσιμο που είχε για τον άντρα της ήταν απεριόριστα, σε βαθμό που εκείνη έπεσε σε κατάθλιψη αμέσως μετά με αποτέλεσμα, πολύ σύντομα, μέσα σε μόλις έξι μήνες η απειλή του θανάτου να της χτυπήσει την πόρτα.

Η ίδια προκαλεί συγκίνηση εξιστορώντας τις στιγμές που ακολούθησαν τον χαμό του συζύγου της: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και δεν τέλειωσε εκεί. Μετά τον Γιώργο είχα προβλήματα εγώ. Βιαζόταν να με πάρει μαζί. Δεν πήγα. Οι εξετάσεις μου λένε ότι είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο από όλα, ήταν αυτό που αντιμετώπιζε το παιδί μου. Έχασε τον πατέρα του και τρεις μήνες κινδύνευε να χάσει τη μάνα του», ανέφερε στο Χάι.

Τιτίκα Στασινοπούλου

Η ηθοποιός αποδίδει το γεγονός ότι ζει πλέον, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα, στον γιατρό της, έναν ογκολόγο που εμπιστεύεται και για τον οποίον μάλιστα λέει ότι αν είχε κουράρει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε εκείνη θα είχε επιζήσει: « Ευτυχώς, είχα έναν πολύ καλό ογκολόγο, τον είχε και ο Γιώργος και αν τον είχε και η Αλίκη θα είχε επιζήσει. Ο Γιώργος έζησε με τον καρκίνο στο πάγκρεας 3,5 χρόνια», ανέφερε η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η ηθοποιός η οποία μάλιστα είναι και καθηγήτρια Πανεπιστημίου, συνεχίζει την ζωή της παρά τις δυσκολίες που της έτυχαν, με πείσμα, με αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Και με βάση αυτά θα συνεχίζει να πορεύεται.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ