Βασιλική Ανδρίτσου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της- Θα πάθεις πλάκα με το δέντρο που στόλισε!


Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα τους!

Η Βασιλική Ανδρίτσου στόλισε και εκείνη το δέντρο της στο σαλόνι του σπιτιού της και πάθαμε πλάκα με τα υπέροχα στολίδια που τοποθέτησε!

Η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΣΚΑΪ, «Της Πολυκατοικίας» είναι μία τρυφερή μανούλα και το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της, την οποία βάφτισε πριν λίγο καιρό και πήρε το όνομα Ανθένια!

Η Βασιλική είχε αναφέρει λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της:

«Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ».

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους και είναι τρισευτυχισμένοι. Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έγραψε στο instagram της: «Ξεκινάνε οι γιορτές μας!!!!!
Να είστε όλοι καλά με υγεία και χαρά…. »!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βασιλική Ανδρίτσου και θα πάθεις πλάκα και εσύ με το υπέροχο δέντρο της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ