Πολάκης: Από… αψύς Σφακιανός, «πρόβλημα» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πως «απαντά»


Ο Παύλος Πολάκης υπερέβη για πολλοστή φορά τα εσκαμμένα και αυτή τη φορά ενόχλησε ακόμη και τον ίδιο τον… ΣΥΡΙΖΑ. Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «οργή» στην Κουμουνδούρου, ο πρώην υπουργός απαντά με ένα δημοτικό τραγούδι.

Τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Παύλος Πολάκης είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είχε… σούρει στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ωθώντας τη Νέα Δημοκρατία να καταθέσει σε βάρος του πρόταση δυσπιστίας, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε καλύψει πλήρως τον υπουργό του. Τον είχε χαρακτηρίσει «αψύ Σφακιανό».

Από «αψύς Σφακιανός», όμως, ο Παύλος Πολάκης γίνεται… «μαύρο πρόβατο» και πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα να παίρνει τις τελευταίες ώρες αποστάσεις από τα όσα έγραψε στο Facebook ο βουλευτής Χανίων σε βάρος της Ειρήνης Αγαπηδάκη, που πριν από μερικές μέρες τοποθετήθηκε Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Click4more: ΣΥΡΙΖΑ… αδειάζει Πολάκη! “Μη αποδεκτές οι δηλώσεις του”

Πρώτα ήρθε, όπως από χθες το απόγευμα σας ενημέρωσε το newsit.gr, η «οργή» κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο Παύλος Πολάκης στην Ειρήνη Αγαπηδάκη. Η ανακοίνωση από το τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος ήρθε να επιβεβαιώσει την… οργή και τη δυσαρέσκεια για τα γραφόμενα και κυρίως τους χαρακτηρισμούς Πολάκη, παρόλο που δεν ξεφεύγουν από το… συνηθισμένο ύφος του.

Ακολούθησε η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους του τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος, Πάνου Λάμπρου. «Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου… Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας», έγραψε ο Πάνος Λάμπρου. ΠολάκηςΠολάκης

Και η συνέχεια του κειμένου του ήταν ακόμη πιο σκληρή για τον Παύλο Πολάκη. Ιδιαίτερα το υστερόγραφο της ανάρτησής του, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας «άξεστο». «Γνωρίζω ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα και είναι ευγενείς, με κουλτούρα, ευαίσθητοι, ωραίοι άνθρωποι δηλαδή. Και γνωρίζω ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και είναι άξεστοι, απολίτιστοι, με βάρβαρη σκέψη», έγραψε ο Πάνος Λάμπρου, που σε κανένα σημείο της ανάρτησής του δεν ανέφερε το όνομα του Παύλου Πολάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Λάμπρου Πολάκης: Η απάντηση με… Παπά-Λάμπρο

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε τίποτα απ’ όσα προαναφέρθηκαν να… πέσει κάτω. Και η απάντησή του ήρθε με μεταμεσονύχτια ανάρτηση στο Facebook και το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου Παπά-Λάμπρου την αυλή», μια σαφής αναφορά στην… ενόχλησή του για όσα έγραψε ο Πάνος Λάμπρου.

Ο Παύλος Πολάκης, με όσα έγραψε, δείχνει για άλλη μια φορά πως δεν έχει διάθεση να πάρει ούτε κόμμα πίσω απ’ όσα έγραψε για την Ειρήνη Αγαπηδάκη και τα οποία προκάλεσαν ακόμη και τη δυσαρέσκεια της Κουμουνδούρου.

«Αναλύοντας» το… γιατί επέλεξε να ανεβάσει το συγκεκριμένο τραγούδι, ο Παύλος Πολάκης αφού (με διάθεση ειρωνείας) απορεί πώς του ήρθε στο μυαλό, εξηγεί πως το επέλεξε γιατί «εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες” μιας βουκολικής ζωής που τα βασικά δικαιώματα είναι η καθάρια φύση, η λεβεντιά και η ελευθερία». Και καταλήγει: «κι όποιος καταλάβει κατάλαβε».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ