Της έκανε πρόταση γάμου μέσα στη Βουλή (vid)


Σε μία… αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος της Λίγκας, Φλάβιο Ντι Μούρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ιταλικό κοινοβούλιο για τα έργα ανασκευής, που πραγματοποιούνται μετά τους σεισμούς του 2016 που έπληξαν τη χώρα.

Όταν σηκώθηκε και πήρε τον λόγο, ο 33χρονος δεν αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα, αλλά στις επιπτώσεις που έχει το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα των βουλευτών στην προσωπική τους ζωή! Κι αυτό, ήταν μία μικρή… εισαγωγή για την πρόταση γάμου που θα έκανε στην -επίσης βουλευτή- Ελίζα ντε Λέο.

“Παραμελούμε τις αληθινές αξίες, τους ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς, αυτούς που αγαπάμε”, είπε ο Φλάβιο Ντι Μούρο. Και συνέχισε, ζητώντας την προσοχή του θεωρείου: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα». Στη συνέχεια, έσκυψε κάτω από το έδρανό του και όταν στάθηκε ξανά όρθιος είχε στο χέρι του ένα ανοιχτό κουτί κοσμηματοπωλείου, το οποίο είχε ένα δαχτυλίδι.

Σηκώνοντάς το ψηλά, προς τη μεριά του θεωρείου όπου καθόταν η καλή του, Ελίζα ντε Λέο, ο βουλευτής είπε: «Ελίζα, θα με παντρευτείς;».

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η συγκινημένη γυναίκα απάντησε καταφατικά, χωρίς ωστόσο να καταγραφεί η απάντησή της από τις κάμερες.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ