Παναθηναϊκός: Σχολίασε τη «διαμάχη» με Γαννακόπουλο ο Ράις.


Ο Ταϊρίς Ράις ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Μπασκόνια, αλλά μετά το ματς ρωτήθηκε και για τη… διαμάχη του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υποστηρίζοντας ότι όλα είναι πια καλά.

Ο Παναθηναϊκός “σάρωσε” τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ με τον Ταϊρίς Ράις να αποθεώνεται και από τον προπονητή του, Ρικ Πιτίνο, για την απόδοσή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ όμως, είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” την περίοδο του Αργύρη Πεδουλάκη, έχοντας και μία… αψιμαχία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν αυτός τα… έψαλλε στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πάτρας, στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ, αποκαλύπτοντας στο talkbasket.net ότι οι δυο τους μιλήσανε και πλέον έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν.Οι δηλώσεις του Ράις

«Δεν θα το χαρακτήριζα διαμάχη. Ήταν αυτό που ήταν. Είμαστε άνδρες, μιλήσαμε γι’ αυτό κι έτσι κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για εμένα. Δεν μπορείς να αφήνεις πράγματα εκτός παρκέ να σε επηρεάζουν όταν είσαι σε αυτό. Πρέπει απλά να κάνεις το παιχνίδι σου. Είναι όλα καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν νικάς, είναι όλα καλά (γέλια)».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, δείχνουμε χαρακτήρα και δημιουργούμε προκλήσεις ο ένας για τον άλλον. Και πριν από την έλευση του κόουτς Πιτίνο είχαμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρας και νομίζω πως η συγκέντρωσή μας στο αμυντικό κομμάτι μάς επέτρεψε να φτάσουμε σε αυτός. Στο ματς με την Μπασκόνια, έγινε το ίδιο”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ