Αμαλιάδα: Βρέθηκε η χρυσή τομή μετά το μαχαίρωμα 15χρονου από 16χρονο συμμαθητή του στο σχολείο.

Σε σχολείο της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο 2ο Γενικό Λύκειο, θα φοιτά ο 15χρονος μαθητής του 1ου Λυκείου που μαχαιρώθηκε από 16χρονο συμμαθητή του, με τον τελευταίο να τοποθετείται στο ΓΕΛ Λεχαινών…

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά την χθεσινή ημέρα, από τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλη Δημητρέλλο, μετά από συνεργασία που είχε με τον σύλλογο διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας.

Ουσιαστικά αυτή η απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είχε δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας, ότι οι δύο εμπλεκόμενοι του «επεισοδίου» μαθητές, ούτε σε ίδιο σχολείο πρόκειται να φοιτήσουν, ούτε θα συναντιούνταν στο ίδιο λεωφορείο.

«Με αυτή την απόφαση, διαψεύδονται οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, ότι οι δυο μαθητές θα βρίσκονται στο ίδιο σχολικό περιβάλλον ή θα συναντιόνται στο ίδιο λεωφορείο. Δεν θα λαμβάνονταν μια απόφαση που θα μπορούσε να διαταράξει τόσο την σχολική κοινότητα, μετά και από ένα τέτοιο λυπηρό περιστατικό, όσο βέβαια και τις οικογένειες των δύο μαθητών. Η τοποθέτηση των μαθητών στο νέο τους σχολείο, έγινε με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρέλλος.

Χθες νωρίς το μεσημέρι οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας, πριν ανακοινωθεί η απόφαση ανέστειλαν την κατάληψη, αφήνοντας τον σύλλογο διδασκόντων να συνεδριάσει εντός του σχολείου…

Πηγή: patrisnews.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here