Περιστέρι: Τέλος και επίσημα ο Ζούρος. Στο «βάθος» Πεδουλάκης


Το Περιστέρι ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Ηλία Ζούρο, κάνοντας λόγο για «διαφωνίες στη λειτουργία της ομάδας», την ώρα που τα ρεπορτάζ θέλουν τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιστρέφει στον πάγκο της.

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Ηλίας Ζούρος από τον πάγκο του Περιστερίου, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αφού ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από την ομάδα.

“Λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις”, αναφέρει ως αιτιολογία η ΚΑΕ, που πλέον “βλέπει” την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι

Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας.

Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ