Το μεγάλο ψέμα της Άβας Γαλανοπούλου περί αποχώρησης που την εκθέτει ανεπανόρθωτα


Στην επικαιρότητα βρέθηκε ξαφνικά η Άβα Γαλανοπούλου λόγω της αποχώρησής της από το Θέατρο Αθηνά και την πετυχημένη παράσταση Happy Birthday Ελλάς μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της.

Και έτσι βρέθηκε να μιλάει σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό» για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ξεκινώντας τα λεγόμενά της ως εξής:

«Είχα επιλέξει τη σιωπή αλλά λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω φύγει από δουλειά ως τώρα…»

Πώς; Τι ακριβώς είπατε; Μάλλον θα πρέπει να θυμίσουμε εμείς πως φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Άβα Γαλανοπούλου αποχωρεί από δουλειά. Σε πρόχειρη αναζήτηση βρήκαμε μια σίγουρη αποχώρηση μόλις λίγα χρόνια πριν!

Ήταν το φθινόπωρο του 2015 όταν η πολύ πετυχημένη τότε παράσταση του Γιώργου Βάλαρη «Μπαμ Μπαμ» μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της θα συνέχιζε σε Αθηναϊκό Θέατρο με μια αντικατάσταση. Η Σοφία Βογιατζάκη, τότε, δεν συνέχισε και την θέση της πήρε η Χριστίνα Παππά. Μια αντικατάσταση που όπως γράφτηκε τότε παντού, έκανε έξαλλη την Άβα Γαλανοπούλου που ξαφνικά την έκανε κι έφυγε κι αυτή. Δεν την έδιωξε κανείς, έφυγε μόνη της.

Κανείς βεβαίως από τους εμπλεκόμενους δεν επιβεβαίωσε ποτέ την φημολογούμενη κόντρα, με τον σκηνοθέτη της παράστασης να δηλώνει τότε πως η Άβα αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους.

Ότι αποχώρησε, αποχώρησε όμως. Εκείνη. Που από μόνο του αναιρεί άμεσα την φράση της: «Θέλω να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω φύγει από δουλειά ως τώρα….»

Δεν το θυμόταν όντως; Έχει επιλεκτική μνήμη; Θυμάται μόνο ότι η ίδια θέλει; Όπως και να’ χει, καλό είναι πριν τις δημόσιες δηλώσεις τους οι επώνυμοι να μην ξεχνούν τα πεπραγμένα τους. Ειδικά πια που οι ειδήσεις και τα γεγονότα δεν βγαίνουν μόνο στα έντυπα που χάνονται αλλά παραμένουν και στο διαδίκτυο. Γιατί εκτίθενται. Και έπεται και συνέχεια…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ