Χανιά: Υπέκυψε ο νεαρός οδηγός μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγάκι


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, συγκρούστηκαν ένα επιβατηγό αυτοκίνητο με ένα φορτηγό. Απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης το επιβατηγό μετατράπηκε σε μια μάζα συντριμμιών μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε ο τραυματισμένος οδηγός…

Σε τραγωδία εξελίχτηκε το τροχαίο που σημειώθηκε στις 10.00 το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης, μετά τις Καλύβες και στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, συγκρούστηκαν ένα επιβατηγό αυτοκίνητο με ένα φορτηγό. Απο την σφοδρότητα της σύγκρουσης το επιβατηγό μετατράπηκε σε μια μάζα συντριμμιών μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε ο τραυματισμένος οδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες απο την Π.Υ. Βρυσών, οι οποίοι μετά απο μεγάλη προσπάθεια και με πολύ προσοχή, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο 32χρονος υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.

Επίσης στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και ο 40χρονος οδηγός του φορτηγού. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ προκειμ΄πενου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να διερευνήσουν την αιτία του τροχαίου ατυχήματος.

Πηγή: flashnews.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ