Κοτσόλης «σφάζει» Παπανικολάου, Πρίντεζη, Κόνιαρη για το «άκυρο» στην Εθνική.


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, τοποθετήθηκε με «αιχμηρή» ανάρτηση στα social media για τα όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα μπάσκετ με “αιχμηρή” ανάρτηση στα social media με την οποία συγκρίνει τη στάση των παικτών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με αυτή των αντίστοιχων του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, τις εποχές της παντοδυναμίας των “ερυθρόλευκων”, όσον αφορά τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολύ πλάκα… Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση τον σύλλογο που αγαπούν. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, μας το στερούσαν με το ‘’έτσι θέλω’’ κάνοντας επίδειξη δύναμης. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν και τον καλύτερό τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά…»

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση του παλαίμαχου τερματοφύλακα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ