Μιλόγεβιτς: «Δεν ξέρω αν είμαι ενδιαφέρουσα επιλογή για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.»


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα τονίζοντας πως αυτό θα συμβεί εάν του ζητηθεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου και δεν θα είναι προσωπική του επιλογή ενώ πρόσθεσε πως δνε γνωρίζει αν ο ίδιος αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί μεν από τον πάγκο της ομάδας αλλά αν του ζητηθεί να φύγει θα το κάνει ενώ όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να είναι στόχος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ο Σέρβος προπονητής δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για τους δύο ελληνικού συλλόγους.Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

“Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Ήρθα και μπορεί να φύγω όποτε μου πουν. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Πάντα έχω την υποστήριξη της διοίκησης και την ευχαριστώ γι’ αυτό” είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συνέχει

“Μπορεί να φύγω αύριο, σε ένα μήνα, σε έναν χρόνο ή σε πέντε. Χαίρομαι που είμαι μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας από την πρώτη νίκη που έκανα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που ακούγονται. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η παραίτηση δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο σκέψεις για κανέναν. Αν είμαι ένοχος, είμαι ένοχος. Ας προχωρήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Για μένα και τους παίκτες μου είναι πιο δύσκολο. Το παιχνίδι με την Μπάγερν τελείωσε, πάμε στο επόμενο. Είναι ένα άθλημα το ποδόσφαιρο”.

Όταν πάντως ο Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να απασχολεί την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δήλωσε: “Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που έχω. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ενδιαφέρουσα επιλογή γι’ αυτούς ή όχι. Στο κεφάλι μου είναι απλά ο Ερυθρός Αστέρας”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ