Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κούτρης και Πασχαλάκης επισκέφτηκαν σχολείο του Πειραιά πριν το ντέρμπι. video


Ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφτηκαν σχολείο του Πειραιά σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ λίγο πριν το ντέρμπι μεταξύ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για τη Superleague.

Σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) καθώς παρακίνησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον αριστερό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη να επισκεφτούν το 28ο Δημοτικό σχολείο του Πειραιά την Πέμπτη (28/11).

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 12 αγωνιστική της Superleague που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (1/12) οι δύο άσοι, των “ερυθρόλευκων” και ¨ασπρόμαυρων” αντίστοιχα αλλά και παλιοί συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννενα, μίλησαν με παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδειξαν το πρόσωπο που πρέπει να έχει πάντα το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να τολμήσεις και οι ποδοσφαιριστές το πράξαμε. Γίναμε η αλλαγή που θέλουμε να υπάρξει, ώστε όλοι μας να δούμε το ποδόσφαιρο από μία καινούργια οπτική γωνία. Με αισιοδοξία και την ελπίδα πως οδηγούμαστε σε ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα ο Π.Σ.Α.Π. έστειλε το μήνυμα πως δεν υφίστανται διαχωριστικές γραμμές. Οι συνάδελφοί μας Λεονάρντο Κούτρης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν το 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και μοιράστηκαν με τα παιδιά το νόημα του αθλητισμού. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας. Στη ζωή πορευόμαστε μαζί, πλάι πλάι, συμπαίκτες…

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας και τροφοδοτεί τα κύτταρά του από την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Είναι χρέος μας να δείξουμε σε όλους πως δύναται να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και η κοινή παρουσία των διεθνών τους ποδοσφαιριστών εκεί που πλάθεται το «αύριο», σηματοδοτεί την είσοδο σε μία νέα εποχή.

Η ανταπόκριση των παιδιών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον και φύγαμε από κοντά τους πεπεισμένοι πως ναι, διαγράφεται ευοίωνο.

Ευχαριστούμε θερμά τις δύο ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όπως επίσης τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά και τη Διεύθυνση του 28ου Δημοτικού Πειραιά. Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστούμε τους δεκάδες μικρούς μας φίλους, τόσο για το πώς μας φιλοξένησαν, όσο και για τα χαμόγελα που μας χάρισαν απλόχερα. Στην εικόνα τους ήταν σα να λάβαμε το ομορφότερο δώρο.

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…».

Δείτε το video της επίσκεψης των δύο άσων στο σχολείο

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να έρθει…

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να έρθει… Olympiacos FC PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ#psap #koutris #pasxalakis #olympiacos #paok

Gepostet von ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών am Freitag, 29. November 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ