Πρίντεζης: «Εκτιμάμε τον Πιτίνο. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε όλοι στην Εθνική»


Ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα έγιναν με την επιστολή παικτών προς την ΕΟΚ για τον Ρικ Πιτίνο και την Εθνική ομάδα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί της Αρμάνι Μιλάνο και στάθηκε στη βελτίωση που δείχνουν οι “ερυθρόλευκοι”. Όσον αφορά την επιστολή προς την ΕΟΚ από τον ίδιο και συμπαίκτες του για το θέμα του προπονητή ανέφερε πως κακώς δημοσιοποιήθηκε αφού είχε να κάνει με προσωπικές απόψεις, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή του προς τον Ρικ Πιτίνο και την ελπίδα ότι θα βρεθεί μία λύση έτσι ώστε όλοι να δώσουν το “παρών” κανονικά στην Εθνική ομάδα.Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη

“Κακώς βγήκε αυτό που βγήκε, γιατί ήταν μια προσωπική επιστολή των παικτών μέσω της ομάδας, με την οποία εκφράζουμε μια δυσαρέσκεια για κάποια πράγματα. Κανείς δεν έχει γυρίσει την πλάτη στην Εθνική. Προσωπικά είναι τιμή μου να παίζω στην Εθνική και μακάρι να αγωνιστώ ξανά. Απλά έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις που είναι λίγο δύσκολες. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ λίγο για να εκβιάσω. Μακάρι να βρεθεί μια λύση και να δώσουμε το ‘παρών’ στην Εθνική όλοι. Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις παλαιότερα με κάποιες δηλώσεις του προέδρου, με έναν μύθο, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Βρεθήκαμε με τον κόουτς Πιτίνο τον οποίο εκτιμάμε. Μακάρι να βρεθεί λύση και να δώσουμε το ‘παρών»” δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης σε σχετική ερώτηση για την επιστολή των «ερυθρόλευκων» που δημοσιεύτηκε από τον ΕΟΚ.

Για τη νίκη επί της Αρμάνι, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είπε: “Θεωρώ πως είμαστε βελτιωμένοι, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και δεν ξέρω πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτό, αλλά είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στην Ευρωλίγκα η χημεία μετρά περισσότερο, ακόμη και από μεταγραφές. Με τις δύο προσθήκες που έγιναν έχουν μοιραστεί καλύτερα οι ρόλοι στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ