Δείτε τους celebrities να τσαλακώνονται στα social media- Απίστευτες φωτό


Οι επώνυμποι της σόουμπιζ έχουν χιούμορ και το αποδεικνύουν όταν αποφασίζουν να «χαλάσουν» τη δημόσια εικόνα τους, ποστάροντας αστείες και χαλαρές πόζες.

Οι εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ σε κάθε τους εμφάνιση, είναι πάντα τέλεια ντυμένοι και καλοχτενισμένοι, ενώ εκτός από τις ενδυματολογικές τους επιλογές, φροντίζουν να διατηρούν το χαμόγελο τους αψεγάδιαστο και το πρόσωπο τους έτοιμο για φωτογράφιση. Όμως, υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης γι» αυτούς κατά τις οποίες επιδίδονται σε… διαγωνισμό γκριμάτσας προβάλλοντας την πιο κωμική και ακομπλεξάριστη πλευρά του εαυτού τους.

Η αισιόδοξη

Μαίρη Συνατσάκη

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια και προσφάτως και σχεδιάστρια μπορεί να διαθέτει αναλογίες μοντέλου, όμως δεν σταματά να αυτοτρολάρεται διαρκώς στα social media. Η Μαίρη Συνατσάκη εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία και κάνει συνεχώς γκριμάτσες και παίρνει αστείες πόζες, αποκαλύπτοντας την κωμική πλευρά της. Η Μ. Συνατσάκη, που σφύζει από ενέργεια και καλή διάθεση, χρησιμοποιεί τους μορφασμούς της για να μεταδώσει την αισιοδοξία της και σε όσους την ακολουθούν.

Η «προσγειωμένη»

Η Δούκισσα Νομικού, αν και διαθέτει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο που χαμογελά ολόκληρο, δεν διστάζει να «χαλάσει» την εικόνα της και με την πρώτη ευκαιρία κόνει περίεργους μορφασμούς, που -όπως έχει δηλώσει-της δίνουν χαρά. «Νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά στο να παίζω και να τσαλακώνω τη δημόσια εικόνα μου, απολαμβάνω περισσότερο αυτό που μου συμβαίνει», λέει η ίδια, δείχνοντας πόσο «προσγειωμένη» είναι.

Δούκισσα Νομικού

Η αστεία

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, που παρακολουθούμε στην οικογενειακή κωμική σειρά του Αlpha «Σπίτι είναι», αποκαλύπτει καθημερινά κωμικές πτυχές του εαυτού της, τις οποίες μοιράζεται πολύ συχνά με τους ακολούθους της στα social media περνώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα. «Δεν είμαστε σούπερ ήρωες και δεν χρειάζεται να γίνουμε. Η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική, κι ας μην αντιμετωπίζουμε εξωγήινες δυσκολίες!», έγραψε πρόσφατα.

Μαρία Κωνσταντάκη

Η ακομπλεξάριστη

Μπορεί το μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα να είναι φέτος η πιο αυστηρή κριτής του «GΝΤΜ», αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές του εαυτού της, αποδεικνύοντας μας ότι έχει χιούμορ. Λίγο πριν πραγματοποιήσει μια ακόμα εκθαμβωτική εμφάνιση, δεν διστάζει να κάνει γκριμάτσες και να βγάλει selfies με παραμορφωτικά φίλτρα, δείχνοντας μας έτσι πως έχει αποβάλει κάθε κόμπλεξ και ταμπού.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η εκφραστική

Από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες -ηθοποιούς η Σμαράγδα Καρύδη, που φέτος σκηνοθετεί την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» στο «Νέο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου», δεν διστάζει να εκτεθεί, κάνοντας απίστευτες γκριμάτσες και διακωμωδώντας την εμφάνιση της σε κάθε ευκαιρία. Οπως έχει δηλώσει η γνωστή ηθοποιός, αποφεύγει να κάνει μπότοξ για να μη χάσει την εκφραστικότητα της και για να μπορεί να ενσαρκώνει τους ρόλους της και μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου της.

Σμαράγδα Καρύδη

Ο κωμικός

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ αγα­πά τόσο πολύ να κάνει γκριμάτσες, που τις επιστρατεύει καθημερινά για να σχολιάσει την καθημερινό­τητα με τον δικό του μοναδικό τρό­πο. Ο Νίκος Μουτσινάς ως ηθοποι­ός έχει τους μορφασμούς ως εργαλείο δουλειάς, δημιουργώντας έτσι κωμικότατες στιγμές τόσο στην τη­λεοπτική εκπομπή του όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Νίκος Μουτσινάς

Η μεταδοτική

Η Μαρία Σολωμού, που πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο «Βρετανία», φύσει κωμική, λατρεύει να αυτοσαρκάζεται και να κάνει μορφασμούς. Άλλωστε, στο μεγαλύτερο ποσοστό των φωτογραφιών που ανεβάζει στο insta η Μαρία κάνει γκριμάτσες, προκαλώντας τους ακολούθους της να κάνουν το ίδιο.

Μαρία Σολωμού

Πηγή Real


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ