Mαρία Φιλίππου: «Λόγω της δουλειάς αμέλησα τα παιδιά μου και την οικογένεια μου»


Η Μαρία Φιλίππου πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Μαμά Ρόζα» η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός μίλησε για το μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσα από τη συγκεκριμένη θεατρική δουλειά, για το αν έχει δώσει ή πάρει περισσότερη αγάπη και για τους λόγους που απέρριψε τηλεοπτικές προτάσεις.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε μέσα από αυτή την παράσταση;

«Ουσιαστικά ασφαλιστική δικλίδα που δίνει η οικογένεια και ότι όλα λύνονται με την αγάπη. Η αγάπη είναι αυτή-που οδηγεί τα πράγματα. Ο καθένας μας βλέπει πολλά για να πάρει αυτό που θέλει ή που πιστεύει ότι θα τον πάει πιο μπροστά».

Εσύ έχεις δώσει ή έχεις πάρει περισσότερη αγάπη;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τη «ζυγίζω», ωστόσο θεωρώ ότι είναι άνισο να δίνεις μόνο και να μην παίρνεις έστω και στο ελάχιστο. Σίγουρα μου δίνει μεγάλη χαρά το να δίνω αγάπη, αλλά για να υπάρχει η σχέση πρέπει να υπάρχει έστω και ένα μικρό αντίκρισμα».

Έχεις θυσιάσει κάτι από την προσωπική σου ζωή για χάρη της δουλειάς ή το αντίστροφο;

«Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, επέλεξα να απέχω από το θέατρο για να είμαι μαζί τους. Προσπάθησα, όμως, να βρω την ισορροπία. Παρ» όλα αυτά, ως μητέρα, νιώθω ότι κάποιες φορές, λόγω της δουλειάς και των περιοδειών, αμέλησα τα παιδιά μου και την οικογένεια μου».

Mαρία Φιλίππου

Θεωρείς ότι έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου;

«Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω να σου πω αν έκανα κάποιο μεγάλο ή τραγικό λάθος. Ίσως γιατί τα αγαπώ πολύ και δεν τα βλέπω σαν λάθη. Το αντίθετο. Είναι η ροή της ζωής».

Τι ρόλο παίζει για σένα το θέατρο;

«Το θέατρο για εμένα είναι ένας τρόπος έκφρασης και, μάλιστα, πολύ σημαντικός. Ολη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από αυτό. Ακόμα και όταν δεν δουλεύω στο θέατρο, θα διαβάσω θεατρικά έργα ή θα δω, μέσα από μία άλλη ωριμότητα, παραστάσεις που έχω παίξει στο παρελθόν».

Από ό,τι γνωρίζω, φέτος, δέχτηκες διάφορες προτάσεις για σειρές, αλλά δεν απάντησες κάπου θετικό. Γιατί;

«Κάποια πράγματα που συζητούσα δεν έγιναν από τη δική μου πλευρά, ενώ κάποια άλλα από την πλευρά των καναλιών ή των εταιρειών παραγωγής. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, συζητάω κάτι που είναι πάρα πολύ ωραίο αν γίνει, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ελπίζω ότι θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μέρος της σεζόν», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ