Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αρρωσταίνει βαριά και χαροπαλεύει


Οι εξελίξεις της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» κόβουν την ανάσα.

Οι εφιαλτικές στιγμές για την Κάτια δεν έχουν τελειωμό. Η γυναίκα παραμένει «φυλακισμένη» στα χέρια του Νίκου προ­σπαθώντας να αντέξει τα βασανιστήριά του. Όπως θα δούμε στα προσεχή επει­σόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η Κάτια πέρα από την ψυχολογία της, που είναι καταρρακωμένη, αρχίζει να μην αι­σθάνεται καλά σωματικά.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες αρρω­σταίνει βαριά. Ο Νίκος αρχικά δεν της δίνει σημασία.Όταν στη συνέχεια συνειδητοποιεί πως η Κάτια είναι βαριά άρ­ρωστη, σαστίζει. Ο ίδιος, όμως, παίρνει το ρίσκο και αποφασίζει να μην τη με­ταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς τότε θα αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην εξα­φάνιση της αλλά και θα τη χάσει για πάντα από τη ζωή του.

Ο Νίκος δεν αντιδρά αμέσως!

Παράλληλα, ο άντρας προσπαθεί να διαχειριστεί και τη Μάρθα, η οποία τον πιέζει να σκοτώσει την Κάτια. Τότε ο Νίκος της ξεκαθαρί­ζει πώς δεν πρόκειται να το κάνει αυ­τό. Τα λόγια του εξοργίζουν τη γυναί­κα, η οποία τον απειλεί ανοιχτά πως αν δεν βγάλει την Κάτια από τη μέση θα αποκαλύψει στην Κλειώ το εγκληματικό παρελθόν του.

Οι ώρες περνούν και η κατάστα­ση της υγείας της Κάτιας χει­ροτερεύει, σύμφωνα με το my tv. Η ίδια είναι φανε­ρά αδύναμη καιταλαιπωρημένη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το μόνο που της δίνει κου­ράγιο σε αυτές τις δύσκο­λες ώρες είναι η σκέψη πως θα συναντήσει ξανά την αγαπημένη της κόρη, τη Μαρίνα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ