Δύσκολες στιγμές για την Μέγκι Ντρίο: «Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου…» (Photos & Video)


Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μέγκι Ντρίο.  Η πρώην παίκτρια του GNTM δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν στην Αλβανία με τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 ρίχτερ.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά της στην Αλβανία και αναφέρει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ξαδέρφη της που βρέθηκε εγκλωβισμένη στα ερείπια!

Η Μέγκι Ντρίο είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι καθόλου καλά στην υγεία μου με αυτό που έχει συμβεί στην Αλβανία. Έχω περάσει δύσκολες νύχτες, με πυρετό και εφιάλτες. Είμαι μόνη μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είναι στην Αλβανία για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά μου.»!

Και τόνισε: «Εμείς είχαμε ζημιές σε δύο ακίνητα στην Αλβανία. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που περάσαμε με την ξαδέλφη μου, την Κρίστι. Είναι 20 ετών και ήταν εγκλωβισμένη επί περίπου 18 ώρες σε ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει μαζί με τις φίλες της να ψωνίσουν. Τα ξημερώματα της Τρίτης στις 5 το πρωί με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου είπαν: “Μέγκι, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Δεν βρίσκουμε την Κρίστι. Την παίρνουμε στο κινητό της, αλλά δεν απαντάει κανείς”. Από τότε ξεκινήσαμε όλοι να την ψάχνουμε».

Και πρόσθεσε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη: «Εγώ την έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο, δεν απαντούσε και καταλάβαμε ότι κάπου θα είχε εγκλωβιστεί. Ειδοποιήσαμε τις Αρχές, την έψαχναν και τελικά τη βρήκαμε ξημερώματα της Τετάρτης, στις 2 το πρωί, κοντά στο μίνι μάρκετ. Μιλήσαμε, έκλαιγε στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι έζησε σκηνές τρόμου μέχρι να συνέλθει. Επί μία ώρα ήταν σε κώμα, δεν ένιωθε τίποτα. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με ορούς, αναρρώνει και την παρακολουθεί ένας ειδικός γιατρός, που έχουμε στείλει ως οικογένεια, για να δει το πόδι που έχει χτυπηθεί.

Είμαι σε άσχημη κατάσταση με αυτό που συνέβη στην Αλβανία και στεναχωριέμαι πολύ που υπάρχουν Αλβανοί καλλιτέχνες στην Ελλάδα που δεν βγαίνουν να στηρίξουν την πατρίδα τους μετά την καταστροφή που έγινε. Το λέω γι’ αυτούς που ακόμα κρύβουν την καταγωγή τους…»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ