Αντετοκούνμπο: Για 19η σερί φορά «διπλός» ο «Greek Freak» οδήγησε στη νίκη τους Μπακς. video


Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απόλυτο πρωταγωνιστή, και κορυφαίο για ακόμη μία βραδιά, οι Μπακς επικράτησαν των Καβαλίερς με 119-110 εκτός έδρας, πέτυχαν τη δέκατη σερί νίκη τους στο ΝΒΑ στη φετινή σεζόν και ανεβάζοντας το ρεκόρ τους σε 16-3 τη στιγμή που ο «»Greek Freak» επέκτενε το σερί του στα 19 διαδοχικά «double-double».

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ηταν ξανά ασταμάτητος οδηγώντας τους Μπακς σε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, με 119-110. Παράλληα ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε το 19ο σερί “double double” από την αρχή της χρονιάς, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 12 ριμπάουντ και δύο ασίστ, και συνεχίζει να κυνηγάει τον Μπιλ Ουόλτον που είναι στην κορυφή της λίστας καθώς είχε 34 στην διάρκεια της περιόδου 1976-77.

Δείτε τις καλύτερες στγιμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Καβαλίερς

Εκτός του “Greek Freak”, πολύ καλός για τους νικητές ήταν ο Τζορτζ Χιλ με 18 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφερε στην ομάδα του Μιλγουόκι και ο επανακάμψαντας από τον τραυματισμό του, Κρις Μίντλεντον με 12 πόντους. Από τους Καβαλίερς ξεχώρισαν οι Ντάριους Γκάρλαντ και Τσέντι Οσμάν με 21 και 20 πόντους, αντίστοιχα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ