Οι Καταλανοί αυτονομιστές καλούν σε κινητοποιήσεις την ημέρα του Clasico.


Σε κινητοποιήσεις στις 18 Δεκεμβρίου -ημέρα που είναι προγραμματισμένο το εξ» αναβολής Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης – καλούν καλούν οι Καταλανοί αυτονομιστές της οργάνωσης «Δημοκρατικό Τσουνάμι».

Δύσκολη αναμένεται η 18η Δεκεμβρίου στην Ισπανία, ημέρα που είναι προγραμματισμένο το εξ’ αναβολής Clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμπ Νου”, αφού οι Καταλανοί αυτονομιστές της οργάνωσης “Δημοκρατικό Τσουνάμι” απεύθυναν κάλεσμα για κινητοποιήσεις.

Θυμίζουμε ότι το μεγάλο ντέρμπι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης στην Καταλονία με τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια να είναι έντονα εκείνες τις ημέρες. Το “Δημοκρατικό Τσουνάμι” έχοντας την υποστήριξη προσωπικοτήτων όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά και διάφοροι παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως ο Ζεράρ Πικέ, είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καλέσει σε νέες κινητοποιήσεις ενόψει του Clasico και τελικά το έκανε πραγματικότητα και πλέον αναμένεται ποια θα είναι η στάση των αρχών εκείνη την ημέρα. To κάλεσμα του “Δημοκρατικού Τσουνάμι”

To “Δημοκρατικό Τσουνάμι” καλεί σε κινητοποίηση την ημέρα του ντέρμπι

“Το Δημοκρατικό Τσουνάμι καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για τους φίλους του αθλήματος, αλλά υπάρχει έκτακτη πολιτική κατάσταση. Με φυλακίσεις και εξορίες χωρίς το δικαίωμα για αυτοδιάθεση δεν υπάρχει κανονικότητα. Καλούμε σε κινητοποίηση στις 18 Δεκεμβρίου, όλοι οι πολίτες στην Βαρκελώνη”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ