Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 29χρονης λεχώνας – Ξεσπούν οι συγγενείς της


Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία την 29χρονη λεχώνα από την Κατερίνη που έσβησε από ισχαιμικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

Για εγκληματική αμέλεια των γιατρών κάνουν λόγο από πλευράς τους οι συγγενείς της 29χρονης αφού όπως υποστηρίζουν η γυναίκα τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» περιέγραψαν όλα όσα έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

«Βγήκε από το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στον θάλαμο, συνομίλησε με τους γονείς της. Ήταν μέσα στη χαρά για το γεγονός ότι έγινε μητέρα. Είχε δηλώσει και ήταν γραμμένο με κόκκινα γράμματα στον ιατρικό της φάκελο ότι έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση», είπε μεταξύ άλλων ο θείος της 29χρονης στην εκπομπή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς όμως να προσδιορίζει τα ακριβή αίτια που το προκάλεσαν.

Οι συγγενείς της καταγγέλλουν ότι της χορήγησαν λάθος αντιβίωση.

Ο σύζυγος της άτυχης λεχώνας, με σκυμμένο το κεφάλι, περίμενε έξω από την ιατροδικαστική υπηρεσία να μάθει πώς και γιατί έφυγε η Άννα του. Οι τρεις ιατροδικαστές ολοκλήρωσαν την πολύωρη εξέτασή τους και μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα πρώτα τους ευρήματα.

«Και οι τρεις ιατροδικαστές συμφωνήσαμε ότι ο θάνατος προήλθε από ισχαιμικό σοκ» δήλωσαν.

«Το ισχαιμικό σοκ είναι ο τελικός λόγος θανάτου. Το τι το προκάλεσε θα φανεί στις ιστολογικές. Αλλεργικό σοκ;» σημείωσε ο Παναγιώτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 29χρονης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ