Ρόδος: Το χρηματοκιβώτιο έκρυβε «ψύχουλα» αλλά και τα πειστήρια της παράνομης δράσης του


Οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς…

Εξιχνιάστηκαν προχθές (28 Νοεμβρίου 2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής και συνελήφθη ο δράστης τους.

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλου.

Ειδικότερα όπως διαπιστώθηκε, τον τελευταίο μήνα ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας κλεμμένα δίκυκλα μετέβαινε σε διάφορες περιοχές του νησιού (πόλη Ρόδου, Παστίδα, Κρεμαστή, Μαριτσά) και παραβίαζε καταστήματα απ’ όπου αφαιρούσε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων της υπόθεσης, διακριβώθηκε το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του 32χρονου και εξιχνιάστηκαν δώδεκα κλοπές σε καταστήματα (τροφίμων, εστίασης, ψιλικών, ταχυμεταφορών) και δυο κλοπές δικύκλων.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους -2- γραμμαρίων, ένα μαχαίρι-σουγιάς, ένα χρηματοκιβώτιο και το χρηματικό ποσό των 27 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ