Συνέδριο ΝΔ: Μήνυμα Μακγκίνες για το μεταναστευτικό

Το μήνυμα πως η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει περισσότερο την Ελλάδα στο μεταναστευτικό μετέδωσε στο συνέδριο της ΝΔ η αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μαρέιντ Μακγκίνες.

Αναφερόμενη στο μεταναστευτικό η κ. Μακγκίνες επισήμανε ότι «βάσει αυτών που άκουσα, συνειδητοποίησα το μέγεθος του προβλήματος, την υπομονή που έχει δείξει ο λαός σας και πρέπει εμείς στη συνέχεια να επιστρέψουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να δώσουμε το μήνυμα ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την Ελλάδα και να στηρίξουμε την Ελλάδα στο μεταναστευτικό. Δεν πρέπει να φέρετε αυτό το βάρος μόνοι σας. Αυτό δεν είναι αλληλεγγύη. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να συνεχίσει».

«Η μικρή μου χώρα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να στηρίξει και δεν θα υπάρχει κανένα μέλλον στην Ευρώπη αν εμείς αφήνουν χώρες σαν την Ελλάδα να φέρουν όλο το βάρος. Για αυτό και εγώ θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου απέναντί σας σήμερα» πρόσθεσε. “Η ανάκαμψη είναι πλέον εδώ”

Επίσης η κ. Μακγκίνες τόνισε πως «θεωρώ ότι η ανάκαμψη είναι πλέον εδώ, γιατί πλέον μπορείτε να οραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον. Με έχει εντυπώσει πάρα πολύ η δουλειά που έχετε κάνει από την ημέρα των εκλογών. Πρωθυπουργέ, είστε ένας άνθρωπος παθιασμένος με τη δουλειά του και εσείς ηγείστε μέσω του παραδείγματός σας και σας συγχαίρω για αυτό και ίσως αυτό να αποτελεί και το κλειδί της λύσης που θα δώσουμε στον λαϊκισμό».

Υποστήριξε ότι “μπορούμε να εξαλείψουμε το λαϊκισμό και να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ανακάμψει ποτέ. «Ο λαϊκισμός μπορεί να τελειώσει όταν όλοι συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Όταν ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι ο διχασμός προκαλεί πόνο και ότι μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης”.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here