ΑΕΛ – Βόλος: Το… γύρισαν οι «βυσσινί». «Τρίποντη» επανάληψη


Βρέθηκε για ένα ακόμα ματς να… κυνηγά στο σκορ, αλλά η ΑΕΛ έβγαλε πάθος στην επανάληψη και έφτασε στην ανατροπή (2-1) στο εντός έδρας ματς κόντρα στο Βόλο, για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, φέρνοντας… τούμπα το εντός έδρας ματς με τον Βόλο (2-1). Οι “βυσσινί” ανέβηκαν έτσι στην 4η θέση με 18 βαθμούς, μπαίνοντας “σφήνα” σε ΑΕκ και ΟΦΗ, που παίζουν στη συνέχεια.

Ο Βόλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΛ και στο 6′ είδε το διαγώνιο σουτ του Τόρες να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι του Κρίστινσον. Οι “βυσσινί” είχαν δοκάρι στο 8′ σε σουτ του Φατιόν, αλλά δυσκολεύτηκαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα, στο 25′ είδαν τον ίδιο παίκτη να κάνει ένα πολύ “σκληρό” φάουλ στον Τόρες, με τον διαιτητή όμως να δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΛ δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει συνεργασίες και μάλιστα πήγε στα… αποδυτήρια έχοντας δεχθεί και γκολ. Ο Βόλος έκανε το 0-1 στο 38′, με τον Τόρες να.. βρίσκει δίχτυα με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Οι σημαντικότερες στιγμές των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθαν στο… φινάλε του. Στο 43′ “βυσσινί” είδαν τον Μελίσσα να διώχνει ενστικτωδώς την κεφαλιά – ψαράκι του Ουάρντα από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 45+2′ ο Καρανίκας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Μουνίθ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον, προσπάθησε να “σκάψει” την μπάλα, αλλά ο Ισπανδός πορτιέρε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Η ΑΕΛ ήταν πιο επιθετική στην επανάληψη και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 56 ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Τσίκα και ο Φατιόν στάθηκε εύστοχος από τα 11 βήματα για το 1-1. Το ματς είχε πολλά νεύρα στη συνέχεια, ενώ στο 67′ ο Μελίσσας είπε “όχι” στο φαλτσαριστό σουτ του Ουάρντα.

Σε εκείνο το λεπτό ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στο ματς τον Ντάουντα, που έμελλε να κρίνει το ματς στο 84′. Ο Κρίστινσον έκανε βολέ, η άμυνα του Βόλου ήταν εκτεθειμένη και ο Ντάουντα που έφυγε μόνος απέναντι στον Μελίσσα, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ