Γυναίκα χωρίς όνομα: Η ρήξη της Κλειώς με τον Κωστή και η τιμωρία του Φώτη


Η Εριέττα Μανούρη υποδύεται την «Κλειώ» στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και κάνει κάποιες μικροαποκαλύψεις για την εξέλιξη.

Η ηθοποιός της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 μίλησε για την ηρωίδα της, τον τρόπο που θα διαχειριστεί την κατάσταση με τον Φώτη, ενώ ακόμη εξήγησε τι θα δούμε να συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Κωστή.

Στη σειρά υποδύεσαι την Κλειώ. Τι χαρακτήρας είναι;

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ακόμα την ψάχνω και την επεξερ­γάζομαι. Είναι σίγουρα ένα κορίτσι πολύ τραυματισμένο από την παιδική του ηλικία. Εχει χάσει τη μητέρα της και παρουσιάζεται πιο συνεσταλμένη και πιο ήρεμη. Όμως με το που καταλαβαίνει ότι έχει βρει τον δολοφόνο της μητέρας της, είναι αποφασισμένη να έρθει αυτή η λύτρωση, να σταματήσουν οι εφιάλτες της και να πληρώσει ο άνθρωπος που της στέρησε τη μητέρα της.

Έχεις κοινά στοιχεία μαζί της;

Ναι, έχω. Σίγουρα πιστεύω και εγώ πως αν κάποιος είχε πειράξει κάποιο αγα­πημένο πρόσωπο της οι­κογένειας μου, θα κινούσα γη και ουρανό για να απο­δοθεί δικαιοσύνη.

Παρόλο που η Κλειώ θα καταφέρει αυτό που θέ­λει και ο Φώτης θα μπει στη φυλακή, στην πο­ρεία βγαίνει, θα συνεχί­σει τον αγώνα της ώστε να τιμωρηθεί;

Η Κλειώ, παρόλο που ι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρχίσει και της λένε ότι ο πατέρας σου δεν είναι αυτός που φαίνεται και ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις, αρνείται να το πιστέψει. Κι αυτό γιατί ο πατέρας της είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει τόσα χρόνια στη ζωή της και σε εκείνη δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο γλυκό, πιο τρυφερό αποτέλεσμα να της είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει ρότα και να πιστέψει πως ο Νίκος μπορεί να της κάνει κακό. Οπότε η ίδια επιμένει πως ο Φώτης είναι ο δολοφόνος της μητέρας της και απλά όλοι οι άλλοι προσπαθούν να τον αθωώσουν και να κατηγορήσουν τον πατέ­ρα της. Όσα στοιχεία και να της φέρουν της είναι πάρα πολύ δύ­σκολο να πιστέψει ότι ο πατέρας της έχει κάνει κάτι κακό.

Εριέττα Μανούρη

Άρα δικαιολογεί σε όλα τον Νίκο;

Ναι, σε όλα!

Φαντάζομαι ότι αν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί π αλήθεια θα της στοιχίσει…

Αν συμβεί αυτό, θα καταστραφεί ολόκληρος ο κόσμος και όλη της η ζωή…

Όλη αυτή η κατάσταση που βιώνει θα προκαλέσει ρήξη στη σχέση της με τον Κωστή;

Ναι, δυστυχώς, αυτή η σχέση έχει περάσει από σαράντα κύματα και θα συνεχίσει να περνάει…

Είναι μια καταδικασμένη σχέση;

Δεν ξέρω αν είναι καταδικασμένη, γιατί όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται, και η Κλειώ με τον Κωστή αγαπιούνται πολύ, θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Αλλά όσο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δηλαδή μια με τον Φώτη, μια με την αδελφή του Κωστή, δεν μπορεί να υπάρξει μια ομαλή σχέση…

Θα τους δούμε να χωρίζουν;

Γενικά μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, θέλουν να είναι μαζί αλλά οι καταστάσεις και οι συνθήκες γύρω τους δεν τους αφήνουν…

Εριέττα Μανούρη

Θα δούμε την Κλειώ να φτάνει στα άκρα;

Στα σενάρια που έχω εγώ μέχρι στιγμής κάτι ακραίο δεν έχω δει αλλά έτσι όπως βλέπω την Κλειώ να εξελίσσεται πιστέυω ότι για τον πατέρα της θα έκανε τα πάντα.

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;

Σίγoυρα αρχίζουν και κινούνται τα πράγματα πιο γρήγορα. Δηαλδή, οι εξελίξεις τρέχουν σε όλες τις ιστορίες. Γίνονται πολλά, τα οποία ξεδιαλύνουν την υπόθεση αρκετά.

Πηγή: My tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ