Σάκης Ρουβάς: Σε διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ


Η τηλεόραση του Σάκη Ρουβά του πάει και το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΣΚΑΪ.

Μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο «Τhe Voice of Greece», ο Σάκης Ρουβάς θα ξεκουραστεί λιγάκι, όμως θα μας απασχολήσει μέχρι το καλοκαίρι με δύο νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ, που θα παρουσιάσει και πάλι στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Η αρχή θα γίνει με το «Idols», μια εκπομπή που σκιαγραφεί τα πορτρέτα ανθρώπων που επηρέασαν τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Βλάσση Μπονάτσo. Για εκείνον μιλούν, μεταξύ άλλων, η γυναίκα του Μάρθα, η κόρη του Ζένια, συγγενείς και συνεργάτες του. Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αφιερώματος, μάλιστα, ο Σάκης έφερε κοντά τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλου, Γιάννη Μπέζο και Ρένια Λουιζίδου, κάνοντας ένα άτυπο reunion των «Απαράδεκτων».

Σάκης Ρουβάς

Οι επόμενες εκπομπές είναι αφιερωμένες στον Νίκο Κούρκουλο και στη Μαλβίνα Κάραλη, ενώ ο α» κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια. Ο Σάκης θα είναι ο παρουσιαστής και του τάλεντ σόου «The masked singer», που ξεκινά τον Μάρτιο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα παγκοσμίως, στο οποίο 12 γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν μεταμφιεσμένοι και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει τον καλύτερο, δίχως να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα κανενός, κάτι που αποκαλύπτεται στην τελευταία εκπομπή. Σύμφωνα με το Τηλέραμα για την κριτική επιτροπή φλερτάρουν η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ