Ντόρα Μακρυγιάννη: «Πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό γιατί είναι πολλά αυτά που έχει κάνει η Μάρθα»


Η Ντόρα Μακρυγιάννη ή αλλιώς «Μαρίνα» μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 αναγέρθηκε στα όσα θα δούμε κατά την πορεία της ιστορίας, ενώ ακόμη αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τη σχέση Μαρίνας-Κάτιας, αλλά και για τη Μάρθα και τον ρόλο που παίζει.

Πώς υποδεχθήκατε την αλλαγή που υπήρξε, μετά την αποκάλυψη για τη σχέση Κάτιας και Μαρίνας; Ήταν μια απαραίτητη ανανέωση;

Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ να το ζήσω, γιατί δεν έχω κάνει ακόμη σκηνές με τον νέο εαυτό της Κάτιας. Η Μαρίνα δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή μαζί της. Όταν θα τη βρει, τελικά, εκεί θα φανεί κατά πόσον είναι όντως μετανιωμένη. Για. τη Μαρίνα, η οποία θυμάται τα παλιά, δεν είναι εύκολο. Ναι μεν έχει δεχθεί ότι η μοίρα και η ζωή έκαναν την Κάτια τόσο σκληρή και την έχει συγχωρέσει κατά κάποιον τρόπο, αλλά αυτά που έχουν συμβεί την έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Κάνει έναν αγώνα γιανα τη βρει ξανά.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να της πει;

Πραγματικά νομίζω πως το πρώτο πράγμα που θέλει, είναι να είναι καλά και ασφαλής. Γιατί δεν της κρατάει κακία, δεν θέλει να νιώθει ότι υποφέρει, ό,τι κι αν έχει γίνει. Επιτέλους, θέλει να την αγκαλιάσει ως μητέρα της και από εκεί και πέρα να λυθούν τα όποια προβλήματα. Πολλές φορές, η απόσταση και οι δυσκολίες απαλύνουν πόνους και προβλήματα. Οπότε, τώρα όλα έχουν πάει στην άκρη και υπερισχύει η αγάπη. Η Μαρίνα έχει ανάγκη να τη φέρει κοντά της. Η συνάντηση που κανονίζει ο Μιχάλη δεν γίνεται ποτέ.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Είναι πάρα πολλά τα εμπόδια. Είναι ο Νίκος, η Αστυνομία, ο Φώτης, ο οποίος έχει βγει από την κρυψώνα του και παρακολουθεί… Όλα αυτά τις εμποδίζουν να συναντηθούν. Η Μαρίνα απογοητεύεται; Φυσικά, γιατί δεν ξέρει την αλήθεια, δεν έχει μάθει ακόμη για το ρόλο του Νίκου σε όλη αυτήν την ιστορία. Τον θεωρεί απλώς ως τον πατέρα της Κλειώς, που της έχει δημιουργήσει το πρόβλημα με τον Φώτη. Δεν έχει συνδέσει τις δύο ιστορίες.

Ο Μιχάλης αρνείται να βγει από τη ζωή της, παρ» όλες τις προσπάθειες της να τον σπρώξει μακριά. Πώς θα συνεχίσουν οι δυο τους;

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης αγαπιούνται πολύ και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Ο Μιχάλης την έχει ζήσει σε όλο αυτό το μπλέξιμο, ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Δεν μένει αμέτοχος. Εννοείται ότι αυτό δυσκολεύει την απόφαση της, αλλά προσπαθεί να εμμείνει σε αυτήν. Η Ιωάννα βρίσκεται στη ζωή του και δεν θέλει να τους δημιουργήσει προβλήματα.

Πώς θα αντιδράσει, όταν μάθει για τον ύποπτο ρόλο της Μάρθας;

Πραγματικά ανυπομονώ γι» αυτό γιατί είναι πολλά αυτά που έχει κάνει η Μάρθα. Η Μαρίνα την αγαπάει πάρα πολύ και τη θεωρεί οικογένεια της. Γι’ αυτό και μέχρι τώρα δεν την υποπτεύεται. Κανείς μας δεν θα υποπτευόταν ένα τόσο κοντινό του πρόσωπο. Όταν θα αρχίσουν όλοι να της λένε ότι κάτι συμβαίνει, θα μπει κι αυτή στη διαδικασία να το ψάξει. Εννοείται ότι της έχουν δημιουργηθεί κάποιες υποψίες, αλλά όταν σου λένε κάτι τόσο κραυγαλέο, δεν το πιστεύεις αμέσως. Μου έχει συμβεί κι εμένα κάτι ανάλογο στη ζωή μου, σε πολύ μικρότερο βαθμό, βέβαια, και η αντίδραση μου ήταν «αποκλείεται, όχι δεν ισχύει». Η Μαρίνα δεν το κάνει από αφέλεια, αλλά επειδή δεν μπορεί να διανοηθεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή: 7 μέρες TV


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ