Superleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα της ΑΕΚ


Η ήττα της ΑΕΚ με 1-0 στην έδρα του ΟΦΗ είναι το… γεγονός που έκανε αίσθηση στο πρώτο μέρος της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Έπεσε η Ένωση στη βαθμολογία.

Ο ΟΦΗ νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 στο “Γεντί Κουλέ” και έτσι την προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague. Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί ανέβηκαν στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς, με την Ένωση να “πέφτει” 4η μένοντας στους 18 βαθμούς.

Μετά από 12 αγωνιστικές η ΑΕΚ και κινδυνεύει να βρεθεί από πολύ νωρίς στο -12 από την κορυφή εφόσον προκύψει νικητής στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Με 21 γκολ, ο ΟΦΗ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ένα πίσω από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη αλλά και τέταρτο εκτός έδρας! Επιπλέον, γνώρισε την πρώτη ήττα της στην περιφέρεια από τις 24/11/2018.

Λίγο νωρίτερα, η ΑΕΛ νίκησε με ανατροπή στη Λάρισα το Βόλο (2-1) και πλέον βρίσκεται και αυτή με 18 βαθμούς, όσους έχει η Ένωση! Τέλος, ο Πανιώνιος κατέκτησε σπουδαίο τρίποντο (3-0) κόντρα στον Παναιτωλικό, τον οποίο άφησε στην τελευταία θέση.Η βαθμολογία της Superleague και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ