ΟΦΗ – ΑΕΚ: Βούρκωσε ο Σίμος. Η αποκάλυψη για τον πατέρα του


Μπορεί στον ΟΦΗ να πανηγυρίζουν για τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, αλλά το… κλίμα βάρυνε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με την αποκάλυψη που έκανε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, για την υγεία του πατέρα του.

Με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου και οπαδός του ΟΦΗ πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Σίμος αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ότι ο πατέρας του βρίσκεται στην εντατική με σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάτι που είπε στους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί των “κιτρινόμαυρων”.

Ο προπονητής του ΟΦΗ έστειλε τις ευχές του στον πατέρα του και βούρκωσε: “Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι περνάει μια ίδια δυσκολία, τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι δυνατός. Θέλω να μεταφέρω την σκέψη μας κοντά στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός. Όλη την θετική μας σκέψη στο να καταφέρει να επιστρέψει ξανά υγιής. Θα μου επιτρέψετε βέβαια ότι η ζωή τα φέρνει λίγο κάπως γιατί και εγώ πληροφορήθηκα χθες τα δυσάρεστα για τον πατέρα μου”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ