Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρα Δαρμουσλή εισβάλλει στη σειρά και ο ρόλος της είναι πολύ… σκοτεινός

Νέοι ρόλοι και ιστορίες έρχονται στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», και η Μάρα Δαρμουσλή θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Θέλοντας να κρατήσουν αμείωτο το εν­διαφέρον των τηλεθεατών, οι συντελεστές του σήριαλ του ΑΝΤ1 προχωρούν σε νέες προσθήκες.

Έναν από τους νέους ρόλους, λοιπόν, πρόκειται να κρατήσει, η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία μας συστήνεται ως Αίζα Δήμου. Σύμφωνα με το σενάριο, η Αίζα είναι μια όμορφη, νέα γυναίκα που μπαίνει ύστερα από χρόνια στη ζωή του Μανώλη, του γιου της, και αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί που εί­χε εγκαταλείψει σε ηλικία δύο χρόνων.

Η Μάρα Δαρμουσλή εισβάλλει στη σειρά!

Η ίδια, ούσα εργαζόμενη σε νυχτερινό κέντρο, έχει δει το δύσκολο, σκληρό αλλά και αποκαλυ­πτικό πρόσωπο της νύχτας. Πα αυτόν τον λόγο, μάλιστα, η συμπερι­φορά της είναι απόλυτη και απότομη, μην αφήνοντας περιθώρια να τη συμπαθήσει κανείς. Από την άλλη, ο Γώργος (Γιάννης Αθητάκης), ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανώλη, την αντιμετωπίζει σαν μια επιπόλαιη μητέρα που αναζητά τα δικαιώ­ματά της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις πληγές που θα προκαλέσει στον γιο της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ