Xαρά-Μάτα Γιαννάτου: Αποκαλύπτει όσα της λέει ο κόσμος στο δρόμο για το «Κόκκινο Ποτάμι»


Η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» έχει κερδίσει το κοινό κι η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου αναφέρει τι της λέει ο κόσμος.

Η Βασιλική από την δραματική σειρά εποχής του OPEN, κατά κόσμον Χαρά Μάτα Γιαννάτου, μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου που την αναγνωρίζει στο δρόμο, για τη σύμπραξη παλαιών και νέων ηθοποιών και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις από τον κόσμο που σας αναγνωρίζει στον δρόμο;

«Είναι πάρα πολύ θερμός ο κόσμος, και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τους αρέσει πολύ η σειρά και υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση. Χαίρονται που βλέπουν μία τόσο μεγάλη παραγωγή στην τηλεόραση, χαίρονται που βλέπουν καινούργια πρόσωπα που δεν τα έχουν ξαναδεί. Έχω ακούσει πολλά γενικά, ότι τους αρέσει το σενάριο, οι ηθοποιοί, η παραγωγή, που είναι τόσο μεγάλη και δεν το έχουν συνηθίσει, οπότε τους φαίνεται εντυπωσιακό».

Πώς είναι η σύμπραξη παλαιών και νέων ηθοποιών;

«Γενικά η συνεργασία μου με όλους είναι υπέροχη. Δεν έχω να πω για κανέναν τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι συμμετέχουν πολλοί ηθοποιοί στη σειρά, συνεπώς δεν παίζουμε όλοι με όλους. Είμαστε λίγο χωρισμένοι, γιατί βάσει σεναρίου άλλοι είναι στην Κωνσταντινούπολη, άλλοι στην Αμισό. Αλλά εννοείται πως όλοι έχουμε βρεθεί, όλοι γνωριζόμαστε, όλοι αγαπιόμαστε.

Κόκκινο Ποτάμι

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, υπάρχει αυτή η αγάπη και ότι το μοιραζόμαστε όλο αυτό. Περισσότερες σκηνές έχω με την Τατιάνα Παπαμόσχου με την οποία δεν είχαμε δουλέψει ξανά μαζί και είμαι πολύ χαρούμενη. Επίσης με τον Αργύρη Πανταζάρα έχουμε σκηνές και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Αλλά γενικά και με όλους τους άλλους που βρισκόμαστε υπάρχει ένα κλίμα αγκαλιάς. Και αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος και αυτός το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό και μας έχει αγκαλιάσει όλους μαζί».

Θεατρικά πού σας συναντάμε φέτος;

«Είμαι στο θέατρο Εμπορικόν στον «θάνατο του εμποράκου», Τρίτη με Κυριακή, και πάμε για σεζόν. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο, σημαντικό και όμορφο έργο. Το έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Σκεύας, με τον οποίο επίσης δουλεύουμε πρώτη φορά μαζί, και τον εμποράκο τον παίζει ο Δημήτρης Καταλειφός. Για μένα είναι εμπειρία το ότι καταπιάνομαι με ένα τέτοιο έργο, το ότι έχω την τύχη να δουλέψω με τον Δημήτρη Καταλειφό. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό!».

Άλλα επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον;

«Το επόμενο επαγγελματικό σχέδιο μου θα είναι με τον Ακύλλα Καραζήση. θα κάνουμε το «Σύντομο καλοκαίρι της αναρχίας – Πεθαίνοντας στην Καταλωνία». Είναι δύο έργα, αλλά θα είναι μία μείξη και δραματουργία δική μας. Έχει να κάνει με τον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας και γενικά με την έννοια της επαναστατικότητας, τι σημαίνει επανάσταση, που θεωρούμε ότι είναι πολύ επίκαιρο γενικά. Αυτό θα ξεκινήσει τον Μάιο στο θέατρο Τέχνης στην οδό Φρυνίχου», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ