Elif: Τροχαίο – Σοκ! Κρίσιμες ώρες για τον Ουμίτ (photos)


Oι εξελίξεις και οι ανατροπές στην «Elif» είναι καταιγιστικές.

Ο Ουμίτ θα τσακωθεί έντονα με την Αρζού, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρό τροχαίο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ουμίτ έχει αντιληφθεί πως η Μελέκυπο υποψιάζεται πως εκείνος ευθύνεται για την οικονομική τους καταστροφή και απο­φασίζει να θολώσει τα νερά. Έτσι, εκβιάζοντας τον διευθυντή της τράπεζας, πληρώνει το χρέος των Εμίρογλου για να μη μάθει τίποτα ο Σελίμ.

Ωστόσο, το έκανε με χρήματα της Αρζού, που του τα έδωσε για μια επένδυση. Όταν εκείνη ζη­τάει τα χρήματα της, ο Ουμίτ δεν μπορεί να της πει την αλήθεια. Της λέει, λοιπόν, ψέματα, αλ­λά επειδή και εκείνη γνωρίζει καλά από ψέματα αρχίζει να τον υποψιάζεται. Μάλιστα, ανακαλύ­πτει τελικά πως η επένδυση που της υποσχέθη­κε ο άντρας δεν έγινε και πως εκείνος χρησι­μοποίησε το ποσό για κάποιον άλλο λόγο. Την επόμενη μέρα αποφασίζει να τον παρακολου­θήσει για να μάθει την αλήθεια.

Ο Ουμίτ θα τσακωθεί έντονα με την Αρζού, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με ένα σοβαρό τροχαίο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ουμίτ πηγαί­νει στο κτήμα για να συναντήσει τον Σελίμ και τη Μελέκ και μιλούν για μια μεγάλη επαγγελμα­τική συμφωνία, που πρόκειται να λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας. Στον κήπο, όμως, βρίσκεται κρυμμένη η Αρζού, η οποία προσπαθεί να ακούσει τι λένε. Δεν μπο­ρεί να καταλάβει τι σχεδιάζει ο Ουμίτ, αλλά είναι σίγουρη πώς κάτι της κρύβει. Ο άντρας, όμως, οργανώνει την ολοκληρωτική καταστροφή της οικογένειας Εμίρογλου. Παράλληλα, η Γκόντζα ενημερώνεται από τον διευθυντή της φυλακής ότι υπάρχουν κάποια προσωπικά αντικείμενα του Σερντάρ να παραλάβει.

Τότε πηγαίνει ο Ερκούτ και η Γκόντζα ανάμεσα σε άλλα βρίσκει και ένα γράμμα για την Αρζού, το οποίο φροντίζει να φτάσει στα χέρια της. Στο γράμμα αυτό, ο Σερ­ντάρ αναφέρει τη σχέση του με τον Ουμίτ αλλά και ότι ο τελευταίος πλησίασε την Αρζού προκει­μένου να την εκδικηθεί για χάρη του Σερντάρ.

Ο Ουμίτ έχει αντιληφθεί πως η Μελέκυπο υποψιάζεται πως εκείνος ευθύνεται για την οικονομική τους καταστροφή και απο­φασίζει να θολώσει τα νερά.

Η Αρζού γίνεται έξαλλη και του ζητάει να συνα­ντηθούν. Τον κατηγορεί ευθέως μιλώντας του πολύ σκληρά, ενώ του ζητάει να μην την ξανα­ενοχλήσει. Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά η Αρζού δεν θέλει να ακούσει τίποτα, είναι απογοητευμένη και κλαίει στο σπίτι της. Ο Ουμίτ νιώθει απαίσια και τρέχει με το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τότε χάνει τον έλεγχο και έχει ένα σοβαρό τροχαίο. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν τα πά­ντα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Την επόμενη μέρα η Αρζού αλλά και η οικογένεια Εμίρογλου ενημερώνονται από το νοσοκομείο για το ατύ­χημα του Ουμίτ. Ο Σελίμ πηγαίνει εκεί και μαθαί­νει πως ο άντρας είναι στην εντατική. Λίγες μέ­ρες αργότερα, ο Σελίμ, πηγαίνει ξανά στο νοσο­κομείο, καθώς ο Ουμίτ ανακτά τις αισθήσεις του. Εκείνη την ώρα, όμως, μπαίνει στο δωμάτιο και η Αρζού και ο Σελίμ απορεί για την παρουσία της και αναρωτιέται τι σχέση έχει με τον Ουμίτ…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ