Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επέστρεψε το μονόπετρο στον Σάββα Γκέντσογλου (Photos)

Η Αγγελική Ηλιάδη, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και έδωσε πολλές απαντήσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον χωρισμό της αλλά και στη σχέση της με τον πρώην σύντροφο της, Σάββα Γκέντσογλου.

Αποκάλυψε επίσης τον λόγο σύμφωνα με τον οποίο δεν του έχει δώσει πίσω το μονόπετρο.

«Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου, πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο.

Φυσικά έχουμε σχέσεις. Είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά.

Υπάρχει μια ειλικρινής αγάπη, που παραμένει λόγω του παιδιού. Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης.

Μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο, γιατί όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στα παιδιά. Γι’ αυτό έχω τη στάση που έχω. Με αγάπη απέναντι στον πρώην σύντροφο μου. Γιατί θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά. Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Μετά από πέντε χρόνια να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Αυτήν τη στιγμή δε νιώθω να έχω την ανάγκη από μια σχέση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here