Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Επιστολή της «πράσινης» ΚΑΕ στη Euroleague. «Δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας


Ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στη Euroleague ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής (6/12) με τον Ολυμπιακό ενημερώνοντας τη διοργανώτρια αρχή για τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (6/12) στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, με τους “πράσινους” να δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, για τα οποία έστειλαν σχετική επιστολή στη διοργανώτρια αρχή ενημερώνοντας για τις κινήσεις τους.

Συγκεκριμένα στην επιστολή γίνεται λόγος και για την ιδιαιτερότητα της ημέρας (6/12), λόγω της επετείου του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ αναφέρεται πως  θα τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους και θα υπάρχει μεγάλος αριθμός ανδρών security.

Παράλληλα ενημέρωσε τους ανθρώπους της Euroleague για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς όπως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά την ημέρα του αγώνα. Σημειώνεται επίσης πως στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ