Νιντζάκια: Ποιος από εσάς θυμάται αυτή την παιδική σειρά; (vid)


Τα νιντζάκια ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή σειρά στο νεαρό κοινό!

Και ποιος δεν θυμάται τα Νιντζάκια. Τα τρία νεαρά αδέλφια που εγκατέλειψαν το σπίτι που ζούσαν με τον παππού στο χωριό, με σκοπό να αναζητήσουν τη γιαγιά τους και την αδερφή τους στην πόλη.

H ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1986 με πρωταγωνιστές τρία αγόρια. Έπειτα τα νιντζάκια συνεχίστηκαν με 7 παιδιά, κάνοντας το ελληνικό νεανικό κοινό να ξετρελαθεί.

Αν δεν ήσασταν και τόσο φανατικοί, σίγουρα έχετε παρακολουθησει έστω και ένα επεισόδιο μέσα από την ΕΡΤ. Κάποιο μεσημεράκι. Ίσως στον καναπέ… Εκεί στα τέλη του ’80 με αρχές ’90, μεταξύ βαρεμάρας και ζέστης, να ανοίξατε την τηλεόραση και να είδατε έστω και ένα επεισόδιο από αυτά τα σκανδαλιάρικα νιντζάκια που «έσπαγαν» στο ξύλο κακοποιούς και γκάνγκστερ.

Εμείς να σας πούμε την αλήθεια μας τα βλέπαμε. Περιμέναμε μαλιστα πώς και πώς κάθε απόγευμα για ένα επεισόδιο και έπειτα μαζευόμασταν με τους φίλους και τις φίλες μας να αναπαραστήσουμε εκείνες τις κλωτσιές και τις φωνές τους, στην αυλή. Βέβαια, πολλές φορές οι γονείς μας φώναζαν γιατί νόμιζαν ότι πλακωνόμασταν στο ξύλο πραγματικά.

Ωραίες αναμνήσεις… έτσι δεν είναι; Για να θυμηθείτε τα νιντζάκια βρήκαμε στο διαδίκτυο τις δύο πρώτες ταινίες καθώς και την έναρξη από τα επεισόδια με τα 7 παιδιά νιντζάκια.

Δείτε τα παρακάτω:

πηγή: Mothersblog.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ