Τραγωδία στο Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη – Γυναίκα κάηκε ζωντανή μέσα σε κοντέινερ


Φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (05.12.2019) σε κοντέινερ στον προσφυγικό καταυλισμό του Κατά Τεπέ στη Μυτιλήνη, κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα. Τραυματίστηκε ο άνδρας της, σώθηκαν τα τρία παιδιά της

Ακόμη μια ανθρώπινη τραγωδία συγκλονίζει τη Μυτιλήνη. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα ξημερώματα, ξέσπασε φωτιά σε κοντέινερ στον προσφυγικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ, όπου έμενε μια οικογένεια με τρία μικρά παιδιά.

Από τη φωτιά, κάηκε ζωντανή, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μια γυναίκα, ενώ ο άνδρας της ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αλλά ζωντανός.

Χάρη στην άμεση αντίδραση προσφύγων που μένουν σε κοντέινερ κοντά στην οικογένεια, τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ένα πεντάχρονο παιδάκι, ένα τρίχρονο κι ένα βρέφος, σώθηκαν από τον φλεγόμενο οικίσκο και είναι καλά στην υγεία τους.

Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές και σε δεύτερο κοντέινερ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η φωτιά στο Καρά Τεπέ ξέσπασε στις 02:00 τα ξημερώματα, άγνωστο ακόμα γιατί. Άμεσα έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική και τη φωτιά έσβησαν οκτώ πυροσβέστες με δυο οχήματα.

Στον προσφυγικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ φιλοξενούνται 1.234 πρόσφυγες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Με πληροφορίες από: stonisi.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ